416

Monteur Elektra

Van € 2500 tot € 3800 per maand
Rotterdam
40 uur
Bij een van onze opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij op zoek naar een monteur elektra. Werk jij het liefst bij een bedrijf, waar jij zelfstandig aan de slag kunt en er diverse mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Wat ga je doen?
Als vroege vogel ben je op tijd op de bouw. Je bespreekt onder het genot van een lekker kopje koffie de planning van vandaag met je collega monteurs, meewerkend voorman en projectleider en gaat daarna aan de slag. Met de technische tekeningen en alle geleverde onderdelen leg je moeiteloos alles aan voor de licht-, data-, brandmeld-, en krachtinstallaties. Wanneer je een knelpunt tegenkomt, los je deze moeiteloos in overleg met je leidinggevende op. Tussendoor weet je een grap uit te halen met het bouwvakkersdecolleté van je collega, terwijl de dag moeiteloos tot zijn einde komt.

Over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Ze hebben een Rotterdamse no- nonsense instelling en ook de medewerkers zijn zo. In 2022 waren ze 100 jaar dé totaalinstallateur, gespecialiseerd in complexe (hoog)woningbouw!Verder is werken bij onze opdrachtgever met plezier en met de mogelijkheid om te blijven leren. Met veel passie werk je samen met collega’s aan de mooiste projecten, zoals de Markthal of de hoogbouw op de Kop van Zuid. Als team werk je intensief samen om deze projecten tot succes te brengen. Zodra je bij onze opdrachtgever komt werken, krijg je een bijnaam op maat van jouw collega. Er worden gezellige personeelsfeesten georganiseerd en verschillende etentjes met jouw team. Onze opdrachtgever is één grote familie met belangstelling voor elkaar én met respect voor elkaars verschillen.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken naar iemand die van aanpakken weet. Jij bent nooit uitgeleerd en wil graag op de hoogte blijven van alle vernieuwingen. Je bent dan ook precies in het lezen van technische tekeningen. Dit doe je met een technisch oog voor detail en kwaliteit. Verder is een rijbewijs niet verplicht maar wel handig.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?
40-urige werkweek
  • Vriendelijke & enthousiaste werksfeer
  • 38 vrije dagen
  • Kilometervergoeding €0,23 (Op basis van de werkplaats)
  • Sportschool abonnement (kosteloos)
  • Je kan gebruik maken van een personal trainer, budgetcoach, voedingsadviseur en een osteopaat
  • Diverse personeelsuitjes
  • Salaris conform CAO en ervaring

Is deze functie als monteur elektra iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt ook contact opnemen met Gerrard via 06 47335563 of een e-mail sturen naar gerrard@breevaartpersoneel.nl.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep