416

Pijpfitter

Van € 2700 tot € 3700 per maand
Moerkapelle
40 uur
VMBO
Je hebt de tekening bekeken, je laskap opgezet en gaat aan de slag. Met een team van ervaren collega's houd jij je bezig met het lassen van diverse leidingen en installaties. Het ene moment werk je aan de afwerking van een stoomketel, een andere keer draag je bij aan het laswerk van een leiding tracé of energiebesparende installaties zoals een warmtewisselaar.

WAT GA JE DOEN?
Als lasser/ fitter heb je een uitvoerende functie die gericht is op het vervaardigen, repareren, modificeren en bouwen van leidingwerk en constructiedelen op locatie en in de werkplaats door toepassing van scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken. In deze fulltime functie ben je hoofdzakelijk bezig met het aflassen en samenstellen van een zeer breed pakket aan (roestvrij)stalen producten. Kortom, je maakt onderdelen op maat en zorgt ervoor dat machines productie-gereed worden opgeleverd. Samengevat zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit: het verrichten van een veelheid van werkzaamheden binnen licht staal constructiewerk. De technieken die daarbij gebruikt worden zijn slijpen, lassen, schroeven, zagen, boren en buigen van uiteenlopende materialen.

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer. Je kan hier tegen iedereen gewoon zeggen wat je denkt. Sterker nog; het wordt enorm gewaardeerd wanneer je met voorstellen en ideeën komt die het bedrijf verder helpen. Op deze manier houden we elkaar scherp en kunnen we constant werken aan de verbetering van onze processen.Als technisch bedrijf staat veiligheid bij ons op één. Wij hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving voor ons personeel. Twijfel je over de veiligheid van een klus dan kan je dat bij ons zonder zorgen melden. Uiteindelijk willen we allemaal weer veilig thuiskomen aan het einde van de dag;

DEZE FUNCTIE-EISEN PASSEN BIJ JOU

 • VMBO/ MBO techniek (bij voorkeur (allround)constructiewerker niveau 2 of 3);
 • Opleiding TIG lassen op niveau 3;
 • Een flexibele en positieve werkhouding;
 • Bereidheid tot het volgen van opleidingen;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Servicegericht, je speelt vlot in op de wensen van de klant;
 • Een zelfstandige en leergierige houding.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Zaken zijn goed geregeld. Bij ons bedrijf hebben de medewerkers de beschikking over hoogwaardig materiaal. Dit uit zich in goede middelen, ruime eigen werkplekken en een korte lijntjes; Uiteraard ontvang je een goed salaris dat past bij je opleiding en werkervaring. In het eerste gesprek dat we met jou hebben zal dit gelijk ter sprake komen en niet pas later in een langdurig sollicitatietraject;
 • Loopbaanondersteuning. Wij moedigen het volgen van relevante cursussen en opleidingen aan;
 • 27 vakantiedagen per jaar, 13 ADV dagen én een goede pensioenregeling;
 • Aangesloten bij de CAO Metalektro, dus jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld;
 • Een leuke attentie op je verjaardag, sfeervolle kerstborrel en jaarlijks een gezellig bedrijfsuitje.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick: App of bel Rick op 06 17774879 of stuur een mailtje naar rick@breevaartpersoneel.nl Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter Metaal en Techniek
rick@breevaartpersoneel.nl

06-17774879

Leer Rick kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep