422

Planner stratenmakersbedrijf

Van € 12 tot € 20 per uur
Zegveld
40 uur
MBO
Ben jij stressbestendig, zelfstandig en heb je een natuurlijke aanleg om zaken te regelen? Heb je sterke communicatieve vaardigheden en affiniteit met de Infra wereld en/of straatwerk? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Als planner
ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse- en lange termijnplanning van ons personeel en materieel. Je brengt de planning in beeld en stemt deze af met onze opdrachtgever. Voor nieuw aangenomen projecten zoek je geschikte onderaannemers die voldoen aan onze kwaliteitseisen en bespreekt de planning en eenheidsprijzen met hen. Je draagt vervolgens het project over aan de uitvoerder en ondersteunt hem waar nodig. Ook regel je alle regieprojecten en de verhuur van ons materieel en heb je veel contact met onze klanten.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend aannemingsbedrijf in de wegenbouw, met een sterke focus op straatwerk. Dagelijks gaan we met een team van 60-100 gemotiveerde professionals op pad om onze opdrachtgevers te bedienen en prachtige projecten te realiseren. Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor al het materieel dat we gebruiken om onze werkzaamheden uit te voeren. We werken voornamelijk voor gemeenten, waterschappen en hoofdaannemers.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Een opleiding is niet vereist, maar feeling met wegenbouw is een pre
  • Je bent precies, betrouwbaar en loyaal
  • Je communiceert goed en kan tegen werken onder druk
  • Je bent initiatiefrijk en kan overweg met computers (Word, Excel, social media)

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, uitdagende baan waarin je zelfstandig kan werken en veel vrijheid hebt
  • Een fijne werksfeer met behulpzame collega's
  • Een eigen werkplek met alle benodigde faciliteiten
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief veel vakantiedagen en een goede pensioenregeling volgens de bouw CAO

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Hans: App of bel Hans op 06 27312297 of stuur een mailtje naar hans@breevaartpersoneel.nl. Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep