422

Productiemedewerker

Van € 12 tot € 15 per uur
Ouderkerk aan den IJssel
38 uur
VMBO
Voor onze opdrachtgever in Ouderkerk aan den IJssel zijn wij opzoek naar productiemedewerkers. Wil jij werken bij een no-nonsense bedrijf? Lees snel verder en wellicht kunnen wij jou helpen aan een droombaan!

Hoe ziet je dag eruit?
Je werkt in een twee ploegensysteem. De ene week werk je van 07:00 tot 15:00 en de andere week van 15:00 tot 23:00. In het weekend ben je uiteraard vrij. Elke dag neem je met de voorman de planning door om te kijken wat er moet gebeuren. Vervolgens werk je aan één van de mooie machines om het productieproces goed te begeleiden. Dit is ook nodig, want er gaat 300m hout per minuut de fabriek uit! Onderling wordt er ook gerouleerd, waardoor geen dag hetzelfde is voor jou!

Eind 19e eeuw is het bedrijf van onze opdrachtgever ontstaan met het handelen in steen, hout en teerproducten. Bijna 150 jaar later heeft het bedrijf zich volledig gespecialiseerd in de houthandel en is het uitgegroeid tot één van de grootste houthandelaren van Nederland. Met bijna 130 man in dienst bedienen zij dagelijks klanten zoals bijvoorbeeld de Hornbach of de grotere aannemers in Nederland. Ondanks de grote van het bedrijf, kent iedereen elkaar bij naam en hangt er een sfeer zoals dat bij een familiebedrijf hoort. Vanuit heel Europa importeren zij diverse houtproducten en door middel van hun moderne machines kunnen zij alles doen met het hout wat er gevraagd wordt. Op het moment zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers die binnen de productie willen werken.

Wat kan je van de opdrachtgever verwachten?

  • Een goed salaris en andere voorwaarden conform CAO Houthandel;
  • Goede inwerkperiode om de machines goed te leren kennen;
  • Een ploegentoeslag van 20%;
  • Reiskosten vergoeding en 30 vakantiedagen;
  • Je krijg interne opleidingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen;
  • Medewerkers korting op eigen materialen.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

  • Je kan zelfstandig naar de locatie komen door middel van een auto, scooter of fiets;
  • Je krijgt er energie van om te werken binnen het productieproces;
  • MBO werk – en denkniveau;
  • Affiniteit met machines en een goed technisch inzicht.

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Ruben Helder (tel. 0648627666). Hij kan je alles over dit bedrijf vertellen. Kom gerust eens langs bij ons in Krimpen aan den IJssel voor een kennismakingsgesprek!

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep