416

QC medewerker

Van € 2300 tot € 3700 per maand
Lekkerkerk
40 uur
MBO
Wij zoeken een enthousiaste (startende) QC medewerker om de kwaliteit te waarborgen op onze productielocatie in Lekkerkerk. We zoeken iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, accurate werkinstelling en ambitie om door te groeien.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, lassen en repareren van verschillende soorten pijpen, pijpleidingen en leidingsystemen, nieuwbouw en reparatie van alle voorkomende pijpleidingsystemen. Je werkt vaak op locatie bij onze klanten in de Randstad. Doordat we met een kleine multidisciplinaire teams werken krijg je een breed takenpakket.

Over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een industrieel bedrijf uit Lekkerkerk dat gespecialiseerd is in leidingwerk voor de (petro) chemische industrie. Sinds 1947 hebben we ons ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Met meer dan 100 medewerkers zetten we ons 24/7 in om het leidingwerk en process equipment bij onze langdurige klantrelaties te laten werken.Op onze moderne productielocatie in Lekkerkerk worden de skids, process equipment en leidingwerk ontworpen en gefabriceerd. Bij ons staan flexibiliteit, altijd willen leren en het nakomen van onze afspraken voorop.

Jouw profiel
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een echt aanpakkerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Uiteraard zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn binnen de functie:
 • Je kunt zelfstandig Isometrics inmeten en schetsen
 • Je gaat werken met Staal, RVS en Aluminium
 • In een later stadium ook met Duplex, Superduplex, Titaan
 • Je hebt ervaring met TIG lassen (GTAW) (dit is een pre)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en VCA certificaat
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je toont verantwoordelijkheid, flexibiliteit en hebt oog voor detail.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving met een team vol ambitieuze collega’s. Bij onze opdrachtgever verstaan we ons vak. Iedereen werkt samen aan een oplossing voor de klant. Je krijgt hierbij vrijheid om te doen waar je goed in bent. Je bent geen nummer die productie draait. Je bent een belangrijk onderdeel van ons succes. Bij onze opdrachtgever heerst er een uitstekende werksfeer en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:
 • Marktconform salaris
 • 40 verlofdagen
 • Goede en veilige werkomstandigheden
 • Leuke uitjes vanuit onze actieve personeelsvereniging
 • Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding, goede pensioensregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan direct je cv naar rick@breevaartpersoneel.nl en wij laten zo snel mogelijk wat van ons horen. Heb je eerst nog vragen bel dan even naar 06 17774879 en Rick staat je te woord.Zien we je snel? We gaan graag een gesprek met je aan!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter Metaal en Techniek
rick@breevaartpersoneel.nl

06-17774879

Leer Rick kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep