422

Uitvoerder Groen

Van € 10 tot € 17 per uur
Papendrecht
40 uur
MBO
Durf jij beslissingen te nemen en heb jij leidinggevende capaciteiten? De functie van Uitvoerder Groen die wij hebben openstaan bij één van onze opdrachtgevers is dan zeker geschikt voor jou!

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Als uitvoerder groen houd je het overzicht over verschillende projecten in de groenvoorziening. Binnen gestelde termijnen behaal je doelstellingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, planning en rendement. Je geeft leiding aan werkploegen en voert overleg met verschillende partijen (bijvoorbeeld onderaannemers en opzichters). Voor deze functie is het belangrijk dat je niet bang bent om beslissingen te nemen. Als je kennis hebt van de flora- en faunawet is dat een pre.

Wie is onze opdrachtgever?
De diensverlening van onze opdrachtgever is uitgebreid. Zo uitgebreid dat er niet vaak verteld kan worden wat er allemaal gedaan word. Inhet kort komt het erop op neer dat ze alles voor u kunnen betekenen op het gebied van buitenruimtes. Denk daarbij aan (natuur)speeltuinen, steigers, groene daken, borders, damwanden en diverse werkzaamheden aan terrein en infra. Zowel aanlef als onderhoud.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

  • Mininmaal MBO werk- en denkniveau;
  • In bezit van VCA;
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van verschillende bestekvormen;
  • Kennis van VCA- en ISO-procedures.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

  • Een zelfstandige baan
  • Een goed salaris
  • Een leuk en gezellig team

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Hans: App of bel Lars op 06 82094793 of stuur een mailtje naar lars@breevaartpersoneel.nl Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep