422

Werkvoorbereider industriele deuren

Van € 2600 tot € 3500 per maand
Vianen
40 uur
MBO
Ben jij creatief en wil jij meewerken aan bijzondere projecten in industriele roldeuren? Lees dan direct even verder....

Wie zoeken wij:Wij zijn op zoek naar een leuke, betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte collega welke graag bij wil dragen aan het succes en de realisatie van onze (inter)nationaal uitdagende projecten.Ben jij erg creatief en heb jij ervaring met 3D ontwerpen en uitwerken. Ligt jouw kracht bij het begeleiden van een project en vind je het leuk om de lijnen uit te zetten en te bewaken zowel intern met collega’s als extern met klanten en leveranciers? Kom dan bij ons op de afdeling Techniek werken!Voor het oppakken, begeleiden en het uitwerken van een project van A-Z zijn wij op zoek naar:• Een werkvoorbereider.
Vanuit het offerte traject zetten wij een kaderschets op in een 3D tekenpakket Solid-edge. Na akkoord van de klant ben je verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van het project, communicatie met de klant en afstemming met leveranciers.

Onze opdrachtgever is een organisatie welke zich richt op de ontwikkeling, productie en montage van speciale deuroplossingen. Deskundig, innovatief en betrokken; Dat maakt ons onderscheidend in de hele wereld! We produceren onder andere brandwerende-, geluidsisolerende-, inbraakwerende- en explosie werende deuren. Certificering, R&D en innovatie zijn de pijlers waarop we de verschillende (inter)nationale markten benaderen.

Wat heb je nodig:
Ervaring in het 3D ontwerpen/uitwerken en tevens de administratieve afhandelingen in een ERP pakket (voorkeur Ridder-IQ) is belangrijk. Je ben in het bezit van een VCA diploma (of bent bereid deze te halen). Daarnaast is kennis van elektrotechniek en de Engelse taal belangrijk.

Wij bieden:
Een fulltime baan uur (40 uur) met uitzicht op vast dienstverband
  • 25 vakantiedagen + 14 ADV
  • Een goed salaris, CAO Metaalbewerkingsbedrijf
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede pensioenregeling
  • Leuke collega’s en werksfeer
  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijdagmiddagborrel

Bel/app Hans op 06 27312297 of stuur een mailtje naar hans@breevaartpersoneel.nl. Zien we je snel? De koffie staat al klaar.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep