416

Werkvoorbereider/ planner (fulltime)

Van € 3500 tot € 5500 per maand
Moerkapelle
40 uur
MBO
Als werkvoorbereider bij onze opdrachtgever zorg je voor een juiste opvolging van binnenkomende werkzaamheden en voorkom je dat er situaties ontstaan van ondercapaciteit of het ontbreken van benodigde materialen. Je beoordeelt de werkzaamheden op prioriteit en deelt ze in. Aan de hand van deze inschatting wordt de uiteindelijke planning van werkzaamheden opgesteld en doorgegeven aan de desbetreffende monteur(s).

Wat ga je doen?
Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de brandermonteurs aan de slag kunnen in het ketelhuis en exact weten wat ze moeten doen. Je onderhoudt goed contact met de afdeling Verkoop & Relatiebeheer en zorgt ervoor dat de verkochte dienstverlening op effectieve wijze wordt door vertaald naar een kostenefficiënte uitvoering op de werkvloer. Naast het inplannen ben je ook het aanspreekpunt van de klant en voer je aanvullende administratieve werkzaamheden uit. Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat, enige kennis bezit over de techniek en te allen tijde grip houdt op de lopende projecten.Samengevat zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:
 • Plannen van werkzaamheden gebaseerd op beschikbaarheid en kwalificaties van personeel;
 • Te woord staan van klanten in geval van commerciële vragen, technische storingen;
 • Verantwoordelijk voor inkoopprocessen volgens duidelijke specificaties van technici of afdeling;Verzamelen van alle benodigde gegevens, waaronder materialen, resources, middelen en vergunningen, om een volledig overzicht te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden, en deze op gestructureerde wijze vastleggen;
 • Maar vooral: Beheren, bewaken, en tijdig signaleren van eventuele knelpunten om ervoor te zorgen dat alle taken succesvol worden afgerond

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van stoominstallaties. Het is een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer. Bij dit bedrijf kan je tegen iedereen gewoon zeggen wat je denkt. Sterker nog, het wordt enorm gewaardeerd wanneer je met voorstellen en ideeën komen die het bedrijf verder helpen. Op deze manier hou je elkaar scherp en kan je constant werken aan de verbetering van processen.

Welke functie-eisen hebben wij?
Uitstekende communicatieve vaardigheden en proactieve instelling;
 • Servicegericht en in staat om snel in te spelen op klantbehoeften;
 • Ervaring met ERP-systemen is een pré;
 • Stressbestendigheid, affiniteit met techniek, administratieve vaardigheden, enthousiasme, en zelfstandigheid met een leergierige houding.

Wat hebben wij te bieden?

 • Als technisch bedrijf staat veiligheid bij onze opdrachtgever op één. Zij hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving voor ons personeel. Twijfel je over de veiligheid van een klus dan kan je dat bij ons zonder zorgen melden. Uiteindelijk willen we allemaal weer veilig thuiskomen aan het einde van de dag;
 • Zaken zijn goed geregeld. Bij onze opdrachtgever hebben de medewerkers de beschikking over hoogwaardig materiaal. Dit uit zich in goede middelen, ruime eigen werkplekken en korte lijntjes;
 • Ondersteuning in loopbaanontwikkeling: Het volgen van relevante cursussen en opleidingen wordt gestimuleerd, met als doel de professionele groei van de medewerkers te bevorderen.
 • Salarisindicatie tussen de €3500 - €5500 bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen per jaar, 13 ADV dagen én een goede pensioenregeling;
 • Aangesloten bij de CAO Metalektro, dus jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld;
 • Een leuke attentie op je verjaardag, sfeervolle kerstborrel en jaarlijks een gezellig bedrijfsuitje.

Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Gerrard. App of bel naar 06 47335563 of stuur een mail naar: gerrard@breevaartpersoneel.nl. Tot snel!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep