416

ZZP Elektromonteur trafostations

Van € 32 tot € 45 per uur
Bergambacht
40 uur
MBO
Voor onze opdrachtgever in Bergambacht zijn we op zoek naar ZZP elektromonteurs. Bij onze opdrachtgever krijg je op vrijdag tijdens de lunch getrakteerd op de snackbar, heb je een leuke werksfeer, gezellige collega's en werk je ook nog eens aan een mooi product! Dus lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als ZZP Elektromonteur Trafostaions ben je verantwoordelijk voor de opbouw en onderhoud van trafostaions, met een focus op midden spanning.
 • Op de zaak in Bergambacht worden de trafostations gemaakt, hier werk jij aan mee;
 • Het plaatsen van de transformator(en), schakelapparatuur, beveiligingsapparatuur en andere benodigde elektrische componenten;
 • Totale bouw van de trafostations.

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever bestaat uit een hecht en sterk team professionals dat dagelijks klaar staat voor hun klanten. Geen dag is hetzelfde! Ze zijn van oorsprong gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en verhuur van stroomtransformatoren, installaties en machines. Ze zijn gevestigd in Bergambacht en houden zich de laatste tijd bezig met het verhuren en leveren van complete transformator- en schakelstations. Ze testen, renoveren en bouwen deze stations op vanuit hun werkplaats in Bergambacht. Het verloop van collega's is laag en dat komt omdat de organisatie persoonlijke aandacht erg belangrijk vindt. Het is een snelgroeiend bedrijf waar veel kansen liggen om je door te ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

 • Elektro kennis: Jij bent de expert als het gaat om elektrotechniek, en ervaring met midden spanning is een groot pluspunt. Je hebt kennis van trafostaions en begrijpt de ins en outs van elektrische systemen.
 • Zelfstandigheid: Als ZZP'er ben je gewend om zelfstandig te werken. Je neemt verantwoordelijkheid voor je projecten en levert kwaliteitswerk.
 • Passie voor je vak: We zoeken iemand met liefde voor het elektromonteursvak. Je houdt ervan om technische uitdagingen aan te gaan en trots te zijn op het resultaat.

Wat hebben wij te bieden?

 • Werken in een modern jong bedrijf met ambitieuze plannen;
 • Een tarief tussen de €32 - €45 per uur;
 • Elke vrijdag wordt er getrakteerd op de snackbar;
 • Werken met een dak boven je hoofd (je werkt veelal in de loods);
 • Leuke, informele sfeer binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • Een leuke kantine met goede koffie, frisdrank en een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Heb je interesse?
Is deze functie als ZZP Elektromonteur Trafostations iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt ook contact opnemen met Gerrard via 06 4733 5563 of een e-mail sturen naar gerrard@breevaartpersoneel.nl.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep