• home
  • Vacatures in de elektrotechniek voor jou

Vacatures in de elektrotechniek voor jou

Wil je graag werken in de elektrotechniek, maar lukt het je zelf niet om een geschikte baan te vinden? Of vind je het misschien lastig om de onderhandeling aan te gaan over je salaris? Dan is het handig om een arbeidsbemiddelingsbureau in te schakelen. Breevaart Personeel is zo’n bureau waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een andere baan.

Hoe gaat het in zijn werk


Mail, bel of stuur een berichtje via social media om met ons in contact te komen. Wij nodigen je vervolgens uit om persoonlijk bij ons langs te komen in Krimpen a/d IJssel. We gaan dan samen kijken waar jouw sterke en minder sterke punten liggen. Maar ook hoeveel verantwoordelijkheid je in je baan wilt, waar je wilt werken en wat je het leukste werk vindt. We maken even een foto van je voor ons archief en gaan vervolgens voor je aan de slag. We benaderen onze huidige klanten en kijken of er vacatures openstaan in de elektrotechniek. Zo kun jij binnenkort weer aan de slag als elektromonteur.

Vacatures elektrotechniek

Wij selecteren vacatures in de elektrotechniek


Wij hebben altijd diverse vacatures openstaan in de techniek, bouw en logistiek. We kijken daarom ook welke vacatures het beste aansluiten op jouw profiel. Zo vind je daadwerkelijk een nieuwe werkplek die bij je past en waar je het lang naar je zin zult hebben. In de elektrotechniek zijn namelijk verschillende soorten vacatures te vinden van monteur tot werkvoorbereider en tekenaar. We vinden het daarom belangrijk als je in het eerste gesprek al aangeeft waar je ambities liggen, zodat je ook op de langere termijn goed op je plek zit.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Zoals je misschien al uit het bovenstaande hebt begrepen, horen we graag jouw verhaal. Dat doen we zowel bij onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Zo kunnen we namelijk een goede match maken. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, jong of oud bent, wij geloven dat er altijd een werkplek is die bij je past. Wij steken er graag tijd in om die plek voor jou te vinden. Maar we zijn ook eerlijk tegen je als er momenteel niks bij ons voor je tussen zit.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
Louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(153 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Christian Van der Ree
“Na een leuk gesprek met Louwrens in contact gekomen met een nieuw bedrijf waar ik binnenkort aan de slag hoop te gaan. Bedankt Louwrens!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep