• home
  • Vacatures in de elektrotechniek voor jou

Vacatures in de elektrotechniek voor jou

Wil je graag werken in de elektrotechniek, maar lukt het je zelf niet om een geschikte baan te vinden? Of vind je het misschien lastig om de onderhandeling aan te gaan over je salaris? Dan is het handig om een arbeidsbemiddelingsbureau in te schakelen. Breevaart Personeel is zo’n bureau waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een andere baan.

Hoe gaat het in zijn werk


Mail, bel of stuur een berichtje via social media om met ons in contact te komen. Wij nodigen je vervolgens uit om persoonlijk bij ons langs te komen in Krimpen a/d IJssel. We gaan dan samen kijken waar jouw sterke en minder sterke punten liggen. Maar ook hoeveel verantwoordelijkheid je in je baan wilt, waar je wilt werken en wat je het leukste werk vindt. We maken even een foto van je voor ons archief en gaan vervolgens voor je aan de slag. We benaderen onze huidige klanten en kijken of er vacatures openstaan in de elektrotechniek. Zo kun jij binnenkort weer aan de slag als elektromonteur.

Vacatures elektrotechniek

Wij selecteren vacatures in de elektrotechniek


Wij hebben altijd diverse vacatures openstaan in de techniek, bouw en logistiek. We kijken daarom ook welke vacatures het beste aansluiten op jouw profiel. Zo vind je daadwerkelijk een nieuwe werkplek die bij je past en waar je het lang naar je zin zult hebben. In de elektrotechniek zijn namelijk verschillende soorten vacatures te vinden van monteur tot werkvoorbereider en tekenaar. We vinden het daarom belangrijk als je in het eerste gesprek al aangeeft waar je ambities liggen, zodat je ook op de langere termijn goed op je plek zit.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Zoals je misschien al uit het bovenstaande hebt begrepen, horen we graag jouw verhaal. Dat doen we zowel bij onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Zo kunnen we namelijk een goede match maken. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, jong of oud bent, wij geloven dat er altijd een werkplek is die bij je past. Wij steken er graag tijd in om die plek voor jou te vinden. Maar we zijn ook eerlijk tegen je als er momenteel niks bij ons voor je tussen zit.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ruben Helder
Accountmanager Logistiek en Productie
ruben@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-48627666

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep