• home
  • WERKEN IN DE BOUW

Zoek je werk in de bouw?

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Wij hebben diverse vacatures openstaan in de regio Krimpenerwaard, Rotterdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Stolwijk en Berkenwoude. Als toonaangevende arbeidsbemiddelaar in deze regio hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van de beste banen in de bouwsector.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vacatures bij verschillende bedrijven, variërend van metselaars en timmermannen tot stukadoors en schilders. We zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste vacatures in de regio voor je verzamelen en deze direct beschikbaar stellen voor jou.

Het werken in de bouw is een sector waarin je veel praktisch werk doet, waarbij je jouw creativiteit en technische vaardigheden kunt inzetten. Bovendien biedt de bouwsector veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de bouwsector. Hieronder hebben we een aantal functies opgesomd waarvoor we vacatures open hebben staan:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stukadoor
  • Schilder
  • Elektricien
  • Loodgieter
  • Monteur gevelbeplating

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep