• home
  • WERKEN IN DE BOUW

Zoek je werk in de bouw?

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Wij hebben diverse vacatures openstaan in de regio Krimpenerwaard, Rotterdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Stolwijk en Berkenwoude. Als toonaangevende arbeidsbemiddelaar in deze regio hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van de beste banen in de bouwsector.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vacatures bij verschillende bedrijven, variërend van metselaars en timmermannen tot stukadoors en schilders. We zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste vacatures in de regio voor je verzamelen en deze direct beschikbaar stellen voor jou.

Het werken in de bouw is een sector waarin je veel praktisch werk doet, waarbij je jouw creativiteit en technische vaardigheden kunt inzetten. Bovendien biedt de bouwsector veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de bouwsector. Hieronder hebben we een aantal functies opgesomd waarvoor we vacatures open hebben staan:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stukadoor
  • Schilder
  • Elektricien
  • Loodgieter
  • Monteur gevelbeplating

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep