• home
  • WERKEN IN DE INFRA

Ben jij niet bang dat je handen vies worden en sta je graag met je poten in de bagger?

Dan is een carrière in de grond-, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou! Bij Breevaart Personeel hebben we veel leuke vacatures beschikbaar, variërend van grondwerker tot opperman, stratenmaker en groenvoorziening.

Waarom kiezen voor een baan in de grond-, weg- en waterbouw?
Werken in de buitenlucht: Als je een passie hebt voor het buitenleven, dan is dit het juiste vakgebied voor
jou. Bijna alle werkzaamheden vinden plaats in de buitenlucht, of het nu gaat om het graven van sleuven, het leggen van straatstenen of het onderhouden van groenvoorzieningen.
Werken aan uitdagende projecten: Van het aanleggen van nieuwe wegen tot het bouwen van bruggen en
sluizen, werken in de grond-, weg- en waterbouw betekent dat je betrokken bent bij enkele van de meest uitdagende en belangrijke projecten in de bouwsector.
Veelzijdigheid: Er zijn verschillende specialisaties binnen de grond-, weg- en waterbouw, waaronder
grondwerker, opperman, stratenmaker en groenvoorziening. Dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn om te groeien en nieuwe vaardigheden te leren.
Samenwerking: Werken in de grond-, weg- en waterbouw betekent dat je vaak in teams werkt. Dit zorgt
voor een hechte band en een gevoel van kameraadschap.
kraanmachinist

Waarom zou je bij Breevaart Personeel solliciteren?
Breevaart Personeel is een betrouwbare en professionele uitzendorganisatie die is gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden:
Flexibiliteit: Wij begrijpen dat niet iedereen op zoek is naar een fulltime baan. Daarom bieden wij flexibele
werktijden en mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime werk.
Training en ontwikkeling: Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers de juiste training en certificeringen
krijgen om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen.
Goede arbeidsvoorwaarden: Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris
en andere voordelen.
Persoonlijke begeleiding: Onze medewerkers krijgen persoonlijke begeleiding en ondersteuning om hun
carrière te bevorderen.

Als je niet bang bent om je handen vies te maken en graag buiten werkt, is een carrière in de grond-, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bij Breevaart Personeel hebben we verschillende vacatures beschikbaar, variërend van grondwerker tot opperman, stratenmaker en groenvoorziening. Wij bieden flexibiliteit, training en ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en persoonlijke begeleiding om je te
helpen bij het vinden van de juiste baan en het bevorderen van je carrière. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die de grond-, weg- en waterbouw te bieden heeft!

Als je interesse hebt in een baan in de grond-, weg- en waterbouw, neem dan contact op met Breevaart Personeel. Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar en helpen je graag bij het vinden van de juiste baan voor jouw vaardigheden en interesses. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle en bevredigende carrière in de grond-, weg- en waterbouw.

Ja ik wil een baan in de infra of groensector

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep