• home
  • Werken in de logistiek

Werken in de logistiek in de omgeving Krimpenerwaard

Zeggen dat je in de logistiek werkt is bijna hetzelfde als zeggen dat je manager bent, het zegt eigenlijk helemaal niks. Dat komt omdat het vakgebied zo enorm groot is. Wij vertellen je op deze pagina meer over logistiek werk, wat je kunt verwachten en of wij iets voor je kunnen betekenen.

Wat doet een logistiek medewerker?


Allereerst is het belangrijk om te weten wat een logistiek medewerker precies doet. Er zijn heel veel takken van sport als het om logistiek werk gaat. Het kan gaan om het sorteren, stickeren, verpakken, herpakken, van goederen. Of het laden en lossen van vachtwagens, maar het kan ook gaan om het administratieve werk wat hier omheen zit.
Als logistiek medewerker speel je vaak een belangrijke rol aan de achterkant van het bedrijf. Dankzij jouw werk is er orde binnen het bedrijf en krijgen klanten op tijd de juiste goederen binnen.

Hoe solliciteer je binnen de logistiek?


Het is voor ons belangrijk dat je weet wat voor soort werkzaamheden je binnen de logistiek leuk vindt om te doen. Omdat het werkgebied zo groot is, dat je voor jezelf duidelijk moet hebben wat je wel en niet zou willen doen.
Bij Breevaart Personeel ben je altijd welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van het gesprek gaan wij een profiel voor je opstellen en gaan we in ons netwerk kijken bij wie jij het beste bij je past. We zijn altijd eerlijk en transparant, weten wij dus niets voor je te vinden. Dan geven we dit ook duidelijk aan! Hebben we een bedrijf gevonden? Dan stellen wij je daarvoor, als zij enthousiast reageren dan kun je daar kennis komen maken.

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel
Breevaart Personeel is werkzaam in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben dan ook diverse functies openstaan verdeeld over deze werkgebieden. Bij ons staan altijd drie kernwoorden centraal: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Volgens ons zijn dit de woorden die de basis zijn voor elke goede samenwerking. Vanuit hier zijn we nieuwsgierig naar jouw verhaal, wat is je werkverleden, waar word jij als mens gelukkig van, wat doe je in het weekend en wat verwacht je van ons. Allemaal vragen om jou verder te kunnen helpen aan een leuke baan in de logistiek.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over onze openstaande vacatures? Neem dan direct contact met ons op, dan nodigen we je uit voor een bakkie koffie in Krimpen a/d IJssel.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585
06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep