• home
  • Werken in de logistiek

Werken in de logistiek in de omgeving Krimpenerwaard

Zeggen dat je in de logistiek werkt is bijna hetzelfde als zeggen dat je manager bent, het zegt eigenlijk helemaal niks. Dat komt omdat het vakgebied zo enorm groot is. Wij vertellen je op deze pagina meer over logistiek werk, wat je kunt verwachten en of wij iets voor je kunnen betekenen.

Wat doet een logistiek medewerker?


Allereerst is het belangrijk om te weten wat een logistiek medewerker precies doet. Er zijn heel veel takken van sport als het om logistiek werk gaat. Het kan gaan om het sorteren, stickeren, verpakken, herpakken, van goederen. Of het laden en lossen van vachtwagens, maar het kan ook gaan om het administratieve werk wat hier omheen zit.
Als logistiek medewerker speel je vaak een belangrijke rol aan de achterkant van het bedrijf. Dankzij jouw werk is er orde binnen het bedrijf en krijgen klanten op tijd de juiste goederen binnen.

Hoe solliciteer je binnen de logistiek?


Het is voor ons belangrijk dat je weet wat voor soort werkzaamheden je binnen de logistiek leuk vindt om te doen. Omdat het werkgebied zo groot is, dat je voor jezelf duidelijk moet hebben wat je wel en niet zou willen doen.
Bij Breevaart Personeel ben je altijd welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van het gesprek gaan wij een profiel voor je opstellen en gaan we in ons netwerk kijken bij wie jij het beste bij je past. We zijn altijd eerlijk en transparant, weten wij dus niets voor je te vinden. Dan geven we dit ook duidelijk aan! Hebben we een bedrijf gevonden? Dan stellen wij je daarvoor, als zij enthousiast reageren dan kun je daar kennis komen maken.

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel
Breevaart Personeel is werkzaam in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben dan ook diverse functies openstaan verdeeld over deze werkgebieden. Bij ons staan altijd drie kernwoorden centraal: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Volgens ons zijn dit de woorden die de basis zijn voor elke goede samenwerking. Vanuit hier zijn we nieuwsgierig naar jouw verhaal, wat is je werkverleden, waar word jij als mens gelukkig van, wat doe je in het weekend en wat verwacht je van ons. Allemaal vragen om jou verder te kunnen helpen aan een leuke baan in de logistiek.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over onze openstaande vacatures? Neem dan direct contact met ons op, dan nodigen we je uit voor een bakkie koffie in Krimpen a/d IJssel.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
Louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep