• home
  • Werken in de logistiek

Werken in de logistiek in de omgeving Krimpenerwaard

Zeggen dat je in de logistiek werkt is bijna hetzelfde als zeggen dat je manager bent, het zegt eigenlijk helemaal niks. Dat komt omdat het vakgebied zo enorm groot is. Wij vertellen je op deze pagina meer over logistiek werk, wat je kunt verwachten en of wij iets voor je kunnen betekenen.

Wat doet een logistiek medewerker?


Allereerst is het belangrijk om te weten wat een logistiek medewerker precies doet. Er zijn heel veel takken van sport als het om logistiek werk gaat. Het kan gaan om het sorteren, stickeren, verpakken, herpakken, van goederen. Of het laden en lossen van vachtwagens, maar het kan ook gaan om het administratieve werk wat hier omheen zit.
Als logistiek medewerker speel je vaak een belangrijke rol aan de achterkant van het bedrijf. Dankzij jouw werk is er orde binnen het bedrijf en krijgen klanten op tijd de juiste goederen binnen.

Hoe solliciteer je binnen de logistiek?


Het is voor ons belangrijk dat je weet wat voor soort werkzaamheden je binnen de logistiek leuk vindt om te doen. Omdat het werkgebied zo groot is, dat je voor jezelf duidelijk moet hebben wat je wel en niet zou willen doen.
Bij Breevaart Personeel ben je altijd welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van het gesprek gaan wij een profiel voor je opstellen en gaan we in ons netwerk kijken bij wie jij het beste bij je past. We zijn altijd eerlijk en transparant, weten wij dus niets voor je te vinden. Dan geven we dit ook duidelijk aan! Hebben we een bedrijf gevonden? Dan stellen wij je daarvoor, als zij enthousiast reageren dan kun je daar kennis komen maken.

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel
Breevaart Personeel is werkzaam in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben dan ook diverse functies openstaan verdeeld over deze werkgebieden. Bij ons staan altijd drie kernwoorden centraal: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Volgens ons zijn dit de woorden die de basis zijn voor elke goede samenwerking. Vanuit hier zijn we nieuwsgierig naar jouw verhaal, wat is je werkverleden, waar word jij als mens gelukkig van, wat doe je in het weekend en wat verwacht je van ons. Allemaal vragen om jou verder te kunnen helpen aan een leuke baan in de logistiek.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over onze openstaande vacatures? Neem dan direct contact met ons op, dan nodigen we je uit voor een bakkie koffie in Krimpen a/d IJssel.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ruben Helder
Accountmanager Logistiek en Productie
ruben@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-48627666

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep