• home
  • WERKEN IN DE METAAL

WERKEN IN DE METAALSECTOR

Ben jij een ervaren lasser, ijzerwerker of montagemonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je een leerling met interesse in werken in de metaal?

Dan is Breevaart Personeel wellicht het bedrijf waar jij naar op zoek bent! Breevaart Personeel is een gespecialiseerd uitzendbureau in de regio Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Drechtsteden en Rotterdam voor technische functies en biedt onder andere mogelijkheden om in de metaal te werken.

Maar waarom zou je eigenlijk voor werken in de metaal bij Breevaart Personeel kiezen? Een van de grootste voordelen van werken in de metaal bij Breevaart Personeel is de veelzijdigheid van het werk. Zo werk je aan diverse projecten, variërend van langdurige projecten zoals het bouwen van grote jachten tot seriewerk waarbij je korter bezig bent met het werken aan producten. Daarnaast heb je te maken met verschillende technische uitdagingen en werk je met diverse machines en gereedschappen, waardoor je voortdurend blijft leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bovendien biedt werken in de metaal bij Breevaart Personeel verschillende mogelijkheden om jezelf te specialiseren. Zo kun je ervoor kiezen om zelfstandig als lasser aan de slag te gaan, maar ook werken in teamverband behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van staalconstructies. Daarnaast is het ook mogelijk om als lasser op locatie te werken, waarbij je op diverse plekken in Nederland aan de slag kunt gaan.

Maar hoe weet je nu of werken in de metaal bij Breevaart Personeel aansluit op jouw wensen? Het is mogelijk om het gesprek aan te gaan met het team van Breevaart Personeel en op basis van jouw informatie kunnen zij meerdere bedrijven onder jouw aandacht brengen die interessant voor je kunnen zijn. Mocht je nog twijfelen, dan is het altijd mogelijk om langs te gaan voor een rondleiding en zo zelf de sfeer te proeven. Kortom, werken in de metaal bij Breevaart Personeel biedt een veelzijdige en uitdagende werkomgeving waar zowel ervaren lassers, ijzerwerkers en montagemonteurs als leerlingen zich kunnen ontwikkelen. Het is een branche waar je resultaatgericht te werk gaat en waarbij je voortdurend blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen
.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken in de metaal bij Breevaart Personeel? Neem dan gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Laat hier je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter metaal en techniek
rick@breevaartpersoneel.nl  

06-17774879

0180-471585

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep