• home
  • WERKEN IN DE METAAL

WERKEN IN DE METAALSECTOR

Ben jij een ervaren lasser, ijzerwerker of montagemonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je een leerling met interesse in werken in de metaal?

Dan is Breevaart Personeel wellicht het bedrijf waar jij naar op zoek bent! Breevaart Personeel is een gespecialiseerd uitzendbureau in de regio Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Drechtsteden en Rotterdam voor technische functies en biedt onder andere mogelijkheden om in de metaal te werken.

Maar waarom zou je eigenlijk voor werken in de metaal bij Breevaart Personeel kiezen? Een van de grootste voordelen van werken in de metaal bij Breevaart Personeel is de veelzijdigheid van het werk. Zo werk je aan diverse projecten, variërend van langdurige projecten zoals het bouwen van grote jachten tot seriewerk waarbij je korter bezig bent met het werken aan producten. Daarnaast heb je te maken met verschillende technische uitdagingen en werk je met diverse machines en gereedschappen, waardoor je voortdurend blijft leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bovendien biedt werken in de metaal bij Breevaart Personeel verschillende mogelijkheden om jezelf te specialiseren. Zo kun je ervoor kiezen om zelfstandig als lasser aan de slag te gaan, maar ook werken in teamverband behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van staalconstructies. Daarnaast is het ook mogelijk om als lasser op locatie te werken, waarbij je op diverse plekken in Nederland aan de slag kunt gaan.

Maar hoe weet je nu of werken in de metaal bij Breevaart Personeel aansluit op jouw wensen? Het is mogelijk om het gesprek aan te gaan met het team van Breevaart Personeel en op basis van jouw informatie kunnen zij meerdere bedrijven onder jouw aandacht brengen die interessant voor je kunnen zijn. Mocht je nog twijfelen, dan is het altijd mogelijk om langs te gaan voor een rondleiding en zo zelf de sfeer te proeven. Kortom, werken in de metaal bij Breevaart Personeel biedt een veelzijdige en uitdagende werkomgeving waar zowel ervaren lassers, ijzerwerkers en montagemonteurs als leerlingen zich kunnen ontwikkelen. Het is een branche waar je resultaatgericht te werk gaat en waarbij je voortdurend blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen
.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken in de metaal bij Breevaart Personeel? Neem dan gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Laat hier je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(151 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep