• home
  • WERKEN IN HET GROEN

Zoek jij werk in de groenvoorziening?

Ben jij opzoek naar werk in de groenvoorziening? Wij hebben diverse groen vacatures openstaan in de regio Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Stolwijk en Berkenwoude. Wij zijn de toonaangevende arbeidsbemiddelaar in deze regio en hebben al vele jaren ervaring in het vinden van de beste banen in de groenvoorziening.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de groenvoorziening, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele vacatures bij verschillende bedrijven, variërend van hoveniersbedrijven tot gemeentelijke groenvoorzieningen. We zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste vacatures in de regio voor je verzamelen en deze direct beschikbaar stellen voor jou.

Het werken in de groenvoorziening is niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor jezelf. Het is een sector waarin je veel in de buitenlucht werkt, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Bovendien biedt de groenvoorziening veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de groenvoorziening. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de groenvoorziening? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(151 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep