Een nieuwe baan !

Het grootste deel van ons leven zijn we aan het werk, dan kun je het maar beter naar je zin hebben! Er zijn momenteel genoeg banen beschikbaar, maar hoe vind je dan de juiste? Daar helpen wij je bij. Dagelijks zijn we bezig met het vinden van goede matches tussen werkgevers en kandidaten. Hierin staat jouw eigen verhaal centraal.

Werk vinden doe je bij Breevaart personeel


We vinden het belangrijk dat we jou vanaf het eerste gesprek leren kennen. Daarom word je al snel bij ons uitgenodigd op kantoor, geen zorgen, het is bij ons heel gezellig! Door meer te horen over jouw ervaring, je plus- en je ontwikkelpunten en je karakter, vinden we voor jou een bedrijf waar je helemaal thuispast. Zijn er uiteindelijk geen vacatures die bij jou passen, dan zijn we daar ook eerlijk in.

Werken in de techniek, bouw en logistiek


Wil je werken in de bouw in Rotterdam? Of misschien in de techniek of logistiek? Of past een commerciële functie beter bij je? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse soorten vacatures openstaan bij heel veel leuke en bekende bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en de Drechtsteden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Een netwerk dat we graag voor jou openstellen, zodat je een baan krijgt waar je het oprecht naar je zin gaat hebben!

Solliciteer nu:

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep