Een nieuwe baan !

Het grootste deel van ons leven zijn we aan het werk, dan kun je het maar beter naar je zin hebben! Er zijn momenteel genoeg banen beschikbaar, maar hoe vind je dan de juiste? Daar helpen wij je bij. Dagelijks zijn we bezig met het vinden van goede matches tussen werkgevers en kandidaten. Hierin staat jouw eigen verhaal centraal.

Werk vinden doe je bij Breevaart personeel


We vinden het belangrijk dat we jou vanaf het eerste gesprek leren kennen. Daarom word je al snel bij ons uitgenodigd op kantoor, geen zorgen, het is bij ons heel gezellig! Door meer te horen over jouw ervaring, je plus- en je ontwikkelpunten en je karakter, vinden we voor jou een bedrijf waar je helemaal thuispast. Zijn er uiteindelijk geen vacatures die bij jou passen, dan zijn we daar ook eerlijk in.

Werken in de techniek, bouw en logistiek


Wil je werken in de bouw in Rotterdam? Of misschien in de techniek of logistiek? Of past een commerciële functie beter bij je? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse soorten vacatures openstaan bij heel veel leuke en bekende bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en de Drechtsteden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Een netwerk dat we graag voor jou openstellen, zodat je een baan krijgt waar je het oprecht naar je zin gaat hebben!

Solliciteer nu:

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep