Een nieuwe baan !

Het grootste deel van ons leven zijn we aan het werk, dan kun je het maar beter naar je zin hebben! Er zijn momenteel genoeg banen beschikbaar, maar hoe vind je dan de juiste? Daar helpen wij je bij. Dagelijks zijn we bezig met het vinden van goede matches tussen werkgevers en kandidaten. Hierin staat jouw eigen verhaal centraal.

Werk vinden doe je bij Breevaart personeel


We vinden het belangrijk dat we jou vanaf het eerste gesprek leren kennen. Daarom word je al snel bij ons uitgenodigd op kantoor, geen zorgen, het is bij ons heel gezellig! Door meer te horen over jouw ervaring, je plus- en je ontwikkelpunten en je karakter, vinden we voor jou een bedrijf waar je helemaal thuispast. Zijn er uiteindelijk geen vacatures die bij jou passen, dan zijn we daar ook eerlijk in.

Werken in de techniek, bouw en logistiek


Wil je werken in de bouw in Rotterdam? Of misschien in de techniek of logistiek? Of past een commerciële functie beter bij je? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse soorten vacatures openstaan bij heel veel leuke en bekende bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en de Drechtsteden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Een netwerk dat we graag voor jou openstellen, zodat je een baan krijgt waar je het oprecht naar je zin gaat hebben!

Solliciteer nu:

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep