458

BLOGS

Waarom jij moet kiezen voor een baan in de logistiek en productie bij Breevaart Personeel!

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek en productie, maar weet je niet goed hoe je aan de slag moet? In deze blog lees je hoe wij van Breevaart Personeel jou het beste kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan en waarom jij voor ons moet kiezen als uitzendbureau!

Veel verschillende baanopties


Wij werken met veel verschillende opdrachtgevers, dus geen vacature is hetzelfde en geen werkplek is hetzelfde. Hieronder vertellen we je wat meer over de meest voorkomende vacatures. Wil je zelf op zoek naar de vacature die bij jou past? Klik dan hier!

Productiemedewerker


Als productiemedewerker help je bij het maken en inpakken van producten. Je zet producten in elkaar, controleert ze en bedient de machines. Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de werkplek veilig en netjes blijft en dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Chauffeur


Stevig met je handen aan het stuur vervoer jij goederen met een auto, bus of vrachtwagen. Jij zorgt ervoor dat jouw vracht veilig en op tijd aankomt op de plaats van bestemming en helpt met het laden en lossen ervan.

Magazijnmedewerker


Als magazijnmedewerker ontvang je goederen, sla je ze op en verzend je ze vanuit het magazijn. Je helpt met het laden en lossen van vracht, controleert producten, verzamelt bestellingen en zorgt ervoor dat het magazijn netjes en georganiseerd blijft. Voor dit werk moet je zorgvuldig, nauwkeurig en fit zijn.

Operator


Als operator bedien en controleer je machines in de productieomgeving. Jouw taken zijn het instellen, monitoren en onderhouden van machines om ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt. Ook los je kleine storingen op en controleer je de kwaliteit van het eindproduct.

Flexibele werktijden


Omdat wij met verschillende opdrachtgevers werken en veel diverse vacatures open hebben, zijn de werktijden ook verschillend. Terwijl de ene opdrachtgever met vaste uren werkt, bijvoorbeeld van 9 tot 17, heeft een andere opdrachtgever vooral ploegendiensten van 's ochtends vroeg tot 's middags, of van laat in de middag tot laat in de avond.

Onze recruiter


Vind je dit leuk? Dan kom je in contact met onze recruiter Maaike! Zij helpt jou graag met het vinden van de perfect passende baan in de logistiek en productie. Wil je meer weten over deze sector? Neem dan contact met haar op via maaike@breevaartpersoneel.nl of bel haar op 06 10953418.

Is de logistiek toch niets voor jou? Lees dan deze blog over werken in de groenvoorziening! Als je meer blogs wilt lezen, klik dan hier.

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep