416

BLOGS

Waarom kiezen voor een carrière in de Montagetechniek?

Via Breevaart Personeel bieden we je op gewone, persoonlijke en vertrouwde wijze een baan in de montagetechniek, waarin je lekker met je handen aan de slag kan gaan. Bij ons gaat het om het creëren van een werkervaring die niet alleen voldoening en plezier biedt, maar waarin jouw bijdrage ook tastbare resultaten oplevert. In de wereld van montagetechniek bieden wij jou de mogelijkheid om jouw vaardigheden en expertise volledig tot hun recht te laten komen. Je wordt onderdeel van een gemeenschap die waarde hecht aan jouw betrokkenheid en vakmanschap.

1. Diversiteit van projecten


Als montage monteur werk je aan diverse projecten, variërend van kleine assemblages tot grootschalige constructies. Waardoor je lekker veel variatie en uitdaging hebt en je werkdag nooit saai zal zijn. Of het nu gaat om het monteren van meubels, het installeren van technische apparatuur of het opzetten van complexe structuren, je handen spelen een cruciale rol in dit proces.

2. Zichtbare resultaten


Het samenkomen van onderdelen na montage en de creatie van een volledig, tastbaar en functioneel eindproduct maakt je werk betekenisvol. Wanneer je kunt terugkijken op het voltooide project, kun je met recht trots zijn op je toewijding en vakmanschap. Hierdoor behaal je echt voldoening uit je werk!

3. Praktisch


Montagewerk vereist praktische vaardigheden en biedt je de kans om met gereedschappen en materialen te werken, je zult lekker met je handen werken! Werken in de montage is een praktische en leuke manier om voldoening te ervaren van je arbeid. Je leert door te doen en ontwikkelt vaardigheden die niet alleen relevant zijn binnen de montage, maar ook in vele andere sectoren van de samenleving en situaties van het dagelijkse leven.

4. Samenwerking


Montageprojecten vereisen vaak teamwork, waarbij je kunt samenwerken met collega's om complexe taken tot een goed einde te brengen. Tijdens de montage kunnen onvoorziene problemen optreden, daar zal het team samen op inspelen. Vaak is er op projecten ook een takenverdeling. Op basis van expertise worden taken verdeeld en kan het werk sneller en met een hogere kwaliteit worden uitgevoerd. Samen hard aan het werk zijn en persoonlijk contact met af en toe een geintje tussendoor is hoe een dag in de montage eruit zal zien, dit maakt je werkdag leuk en interactief.

5. Technologische ontwikkeling


In de moderne montagetechniek wordt gebruik gemaakt van moderne technologieën zoals automatisering en digitale fabricage, waardoor je je technische vaardigheden kunt blijven ontwikkelen. Als montagemonteur krijg je de kans om de voordelen hiervan te ervaren door gebruik te maken van de technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied.

6. Carrièremogelijkheden


Het montage vak biedt je veel carrièremogelijkheden, denk aan functies als: montagemedewerker, montageplanner, kwaliteitscontroleur, technisch monteur, montage-Ingenieur, onderhoud- en reparatiemonteur of natuurlijk zelfstandig ondernemer montage. Binnen Breevaart Personeel kun je met de ervaring die je in de montage opdoet o.a. ook doorgroeien naar leidinggevende functies, waarbij je bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor het begeleiden en managen van montageteams. In de montage kun je jezelf dus altijd verder ontwikkelen, waardoor het uitdagend blijft voor je.

Montage vacatures

Gerrard

De montagetechniek biedt je de mogelijkheid om je praktische en technische vaardigheden te gebruiken en geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen binnen een snel veranderende wereld. Klinkt dit als de perfecte combinatie voor jou? Stuur dan je CV door naar onze elektro- en montage recruiter Gerrard via gerrard@breevaartpersoneel.nl of bel/app hem op 06-47335563.

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep