• home
  • CONTACT
  • BLOGS
  • Hoe Breevaart Personeel jouw droombaan vindt: een kijkje achter de schermen!

Hoe Breevaart Personeel jouw droombaan vindt: een kijkje achter de schermen!

Bij Breevaart Personeel sta jij als persoon centraal. We zijn oprecht enthousiast om jouw talent te ontdekken en je te helpen bij het vinden van jouw ideale match. Gewoon, persoonlijk en vertrouwd zijn de kernwaarden waarop we bouwen, waarbij we ernaar uitkijken om jou te begeleiden naar de volgende stap in je loopbaan! Hieronder bespreken we stap voor stap de werkwijze van Breevaart Personeel.

1. Het begin


Zodra we je sollicitatie ontvangen en we je CV hebben bekeken, gaan we vol energie op zoek naar dé perfecte match voor jou via onze verschillende recruitmentwebsites. Maar ook als je zelf niet actief solliciteert, zorgen we ervoor dat nieuwsgierige en getalenteerde kandidaten toch enthousiast op ons aanbod afkomen door online advertenties te plaatsen of werkzoekenden op te bellen.

2. Persoonlijke intake


Zodra je onze deur binnenstapt, ontvangen we je met een warm welkom. Een van onze toegewijde recruiters, die gespecialiseerd is in jouw branche, kijkt ernaar uit om je écht te leren kennen. In ons persoonlijke intakegesprek gaan we dieper in op jouw wensen, dromen en potentie. Mocht je de gelegenheid niet hebben om persoonlijk langs te komen, dan kunnen we ook een video intake gesprek voor je inplannen. Op die manier kunnen we je toch zien en spreken. Na afloop kijken we hoe we je verder kunnen helpen.

3. Gestroomlijnd proces


We willen dat je weet dat je bij ons in goede handen bent. Achter de schermen hebben we een gestroomlijnd proces waarmee we jouw profiel zorgvuldig analyseren. Ons geavanceerde systeem koppelt jou aan de meest geschikte vacatures op dat moment. Natuurlijk houden we je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

4. Voorstel en op gesprek bij de opdrachtgever


Als we de perfecte match voor jou hebben gevonden, stellen we je vol vertrouwen voor aan de opdrachtgever. Hierbij bespreken we ook open en eerlijk de prijsafspraken en het dienstverband, zodat alles duidelijk is. Dit is het moment waarop jouw nieuwe avontuur écht van start gaat. Je mag op gesprek bij de klant. Samen gaan jullie dieper in op de details om te zien of het écht klikt.

5. Contract opstellen en meeloop dag


Is de klik er en zijn beide partijen tevreden? Dan zorgen we voor een contract, waarin we alle afspraken vastleggen. We willen dat je met een gerust hart aan dit nieuwe avontuur begint, dus als extraatje kunnen we een betaalde meeloop dag voor je regelen. Zo krijg je een eerlijk inkijkje in het bedrijf, het team en de werkzaamheden. Een kans om te ontdekken of het écht past bij jouw wensen en ambities, terwijl de opdrachtgever kan zien hoe jij in het team past. Eerlijk is eerlijk, het is een win-win situatie voor beide partijen! Hierna zet je hopelijk met een tevreden gevoel de volgende stap in je carrière en kan je officieel aan je nieuwe baan beginnen!

Graag helpt team Breevaart Personeel jou aan je nieuwe droombaan. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken. Stuur je CV naar info@breevaartpersoneel.nl, neem contact op via onze vaste lijn: 0180-471585 of bekijk hier wie van onze recruiters jou het beste kan helpen.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(157 reviews)
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Benyamin Javadi
“Het is een goede uitzendbureau. Altijd bereid voor een vraag of uitleg. Vooral veel positiefs over mijn contactpersoon Rick,hij is een top vent 👍"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep