Kies de juiste kracht voor jouw team!

Of je nu een frisse wind door je bedrijf wilt laten waaien, een helpende hand nodig hebt of iemand voor de lange termijn zoekt: er zijn verschillende manieren om extra hulp binnen te halen. Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste opties: een ZZP'er, een uitzendkracht of een medewerker in loondienst. Maar welke past het beste bij jouw situatie?

ZZP'er, uitzendkracht of medewerker in loondienst: wat is het verschil eigenlijk?


Laten we starten met een kleine opfriscursus. Een ZZP'er is een ondernemer, die opdrachten uitvoert bij verschillende opdrachtgevers. Een uitzendkracht is in dienst bij een uitzendbureau en wordt tijdelijk uitgeleend aan verschillende opdrachtgevers. Een medewerker in loondienst heeft een vast of tijdelijk dienstverband bij jouw bedrijf.

ZZP'er inhuren? Gewoon doen!


Een ZZP'er kan de frisse wind zijn waar jouw bedrijf naar snakt. Zorg er wel voor dat het écht om een zelfstandige ondernemer gaat om vervelende verrassingen te voorkomen. Geen idee waar te beginnen? Wij houden altijd een persoonlijke intake met ZZP’ers om te kijken hoe hij of zij te werk gaat, in welke bedrijfscultuur diegene past en of de documentatie in orde is. Samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Een uitzendkracht? Lekker persoonlijk!


Met een uitzendkracht haal je flexibiliteit in huis. Wij regelen de selectie en jij kiest wie er bij jou aan de slag gaat. Wij zorgen voor de loonadministratie en alle andere administratieve rompslomp. Heb je bijvoorbeeld een tijdelijke klus of project waarbij je een extra handje kunt gebruiken, dan is dit de ideale optie!

Medewerker in loondienst: vertrouwd en persoonlijk!


Zoek je iemand voor de lange termijn? Dan is een medewerker in loondienst een goede keuze. Ook dan ontmoeten we de kandidaat eerst persoonlijk, waarbij verwachtingen en behoeften worden besproken. Zodat we op die manier de tijd nemen om zowel jouw behoeften als die van de kandidaat grondig te begrijpen, om een match te kunnen maken die productief en succesvol zal zijn voor alle betrokken partijen.

Personeelsbemiddeling


Of je nu gaat voor de frisse wind van een ZZP'er, de flexibiliteit van een uitzendkracht of de vertrouwde aanpak met een medewerker in loondienst, Breevaart Personeel staat voor je klaar. Samen gaan we voor de beste match! Neem contact met ons op via 0180-471585, info@breevaartpersoneel.nl of klik hier voor de contactgegevens van de desbetreffende recruiter!

Lees hier onze andere blogs!

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep