SEU certificering: waarom is het belangrijk?

Misschien heb je het wel op onze Instagram of LinkedIn voorbij zien komen, recruiters die hun SEU certificaat behaald hebben. Maar wat is zo’n certificaat en waarom vinden wij dit bij Breevaart Personeel zo belangrijk?

Wat is een SEU certificaat?


SEU staat voor Stichting Examens Uitzendbureau, dit is hét certificaat dat iedere recruiter moet hebben. Het is een kwaliteitskeurmerk dat verzekert dat onze recruiters zich houden aan de wet- en regelgeving. Zo kunnen ze met de juiste vakkennis iedere uitzendkracht helpen die bij ons binnen komt. Ze doen kennis op over onder andere het voorkomen van discriminatie, gegevensbescherming van uitzendkrachten, arbeidsongeschiktheid en nog veel meer.

Hoe kan een SEU certificaat van meerwaarde zijn?


Wij vinden een SEU certificaat belangrijk omdat wij staan voor een vertrouwde en eerlijke samenwerking. Dit waarborgt niet alleen dat wij als organisatie aan de hoogste professionele standaarden voldoen, maar ook dat jij als uitzendkracht of klant op een correcte en rechtvaardige manier behandeld wordt. Het SEU zorgt ervoor dat onze recruiters weten waar ze over praten, en zo de juiste informatie kunnen overdragen.

Wat is de juridische kant?


Onze collega’s zijn niet alleen recruiters maar ook jurist en coach, zo hebben ze een volledig ondersteunende rol. Door het SEU certificaat ben je bij ons verzekerd van juridische kennis van onze recruiters. Ze hebben kennis van de arbeidsvoorwaarden, CAO’s en andere zaken die van toepassing zijn. Ons team biedt meer dan een traditioneel wervingsproces, als de juridische kant en ondersteuning samenkomen zorgen wij ervoor dat jij op een goede werkplek terecht komt.

Foto SEU

Gewoon, Persoonlijk & Vertrouwd dat is waar wij bij Breevaart Personeel voor staan. Als uitzendkracht kun je erop vertrouwen dat we jouw belangen serieus nemen. Wil je hier meer over weten, of wil je met een van onze recruiters praten? Bel 0180-471-585.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep