• home
  • CONTACT
  • BLOGS
  • Zelf je brood smeren en meenemen naar je werk, Hollandser kan niet....

Zelf je brood smeren en meenemen naar je werk, Hollandser kan niet....

Brood is een lekker en voedzaam voedsel dat je gemakkelijk kunt klaarmaken en meenemen naar je werk. Als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om uitgebreid te koken voordat je naar je werk gaat, dan is brood een ideale optie. Veel mannen nemen al generaties lang hun eigen brood mee naar het werk in een broodtrommel, omdat het een praktische en voedzame manier is om de hele dag door te komen.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het meenemen van je eigen brood naar het werk in een broodtrommel. Ten eerste is het veel goedkoper dan het kopen van lunch in een restaurant of cafetaria. Daarnaast kun je je eigen ingrediënten kiezen en je eigen lunch samenstellen, wat vaak gezonder is dan het eten van fastfood of voorverpakte maaltijden.

Maar het belangrijkste voordeel van het meenemen van je eigen brood naar het werk is dat het je de energie geeft die je nodig hebt om de dag door te komen. Brood bevat koolhydraten, eiwitten en vezels, die allemaal bijdragen aan het verhogen van je energieniveau en je op de been houden terwijl je hard werkt. Bovendien kun je met je eigen broodtrommel ervoor zorgen dat je de juiste porties binnenkrijgt en je dieet in balans houdt.

Voor mannen en vrouwen die buiten werken, kan het meenemen van hun eigen brood in een broodtrommel nog belangrijker zijn. Het kan namelijk moeilijk zijn om op afgelegen gebieden of op bouwplaatsen toegang te hebben tot gezond voedsel. Door je eigen brood mee te nemen, kun je er zeker van zijn dat je een voedzame en bevredigende maaltijd hebt om je door de dag heen te helpen.

Daarom geeft Breevaart Personeel haar medewerkers een fles water, een broodtrommel en een koeltas om hun luncht mee te nemen naar hun werk. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat ze voldoende voeding binnenkrijgen om met genoeg energie aan het werk te gaan en de dag succesvol af te ronden.

Ben jij ook benieuwd naar onze “lunch pakketten” neem dan even contact op en wij nodigen jouw graag uit voor een bakje koffie om kennis te maken om te kijken of wij ook een leuke baan voor jouw hebben. Dan krijg je ook het mooie Breevaart Personeel Lunchpakket.

Bel/App of mail even op het volgende nummer 0180-471585 of laat je CV achter via deze Link.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep