Zes redenen om werken in de Logistiek te overwegen!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak onderdeel uit van een wereld waarin beweging de sleutel is tot succes, waar elk item, elke order en elke pallet een verhaal van efficiëntie en precisie vertelt. Kom via Breevaart Personeel op gewone, persoonlijke en vertrouwde wijze in de logistiek werken! Lees hieronder de redenen waarom.

1. Logistiek, gewoon bij jou in de buurt


Logistiek is overal, de banen in de logistiek liggen praktisch naast je huis. Kijk zelf maar eens! Klik hier om al onze vacatures in de logistiek bekijken. Denk hierbij aan werkzaamheden in:
  • De aanvoer van producten: grondstoffen en onderdelen, de goederenstroom
  • De stroom van grondstoffen die wordt getransporteerd voor verwerking of consumptie
  • Het voorraadbeheer: alle administratieve werkzaamheden die betrekking hebben op voorraad van goederen
  • De distributie: het uitdelen, ronddelen, verdelen en verspreiden van goederen
  • Het transport: misschien wel de belangrijkste schakel
Kortom, de logistiek is van alle markten thuis!

2. Logistiek, persoonlijk en voor iedereen


Weg met het stereotype! Logistiek is voor iedereen. Van kleine pakketten tillen tot kwaliteitschecks, van heftruckbesturing tot planning en organisatie. Kracht zit niet alleen in spierballen, maar ook in slim denken! Zo kun je o.a. aan de slag als: chauffeur, monteur, commercieel medewerker, inpakker, productiemedewerker, werkvoorbereider of magazijnmedewerker. Maar dat is nog niet alles. Medewerkers in de logistiek maken dingen verzendklaar, laden en lossen vrachtverkeer en doen heel wat administratieve zaken. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: orders verzendklaar maken, producten verpakken voor verzending, kwaliteitscontrole, controle van producten en orders, goederen verplaatsen en opslaan, al dan niet met heftruck, inventariseren van voorraden, orde houden in het magazijn, laden en lossen, sorteren van producten, retours verwerken, administratieve werkzaamheden, digitale en logistieke processen monitoren.

3. Vertrouwd, want jij staat op nummer 1!


Jouw harde werk wordt gezien en beloond. Overwerken? Feestdagen werken? Dat betekent toeslag. In de logistiek hoef jij je niet druk te maken over beloningen voor je harde werk. Geld en extraatjes is natuurlijk best fijn, maar daarbij is plezier tijdens het werk ook geen overbodige luxe. In de logistieke branche is het: ons kent ons. Eenmaal in de logistiek? Dan wordt je in het hart gesloten. Je zal worden opgenomen in één grote logistieke familie.

4. Gewoon doorgroeien, altijd mogelijkheden


Ambitieus zijn en doelen stellen kan geen kwaad! Binnen de logistiek kan jij je hele carrière zoet zijn. Ongeacht je achtergrond is er altijd ruimte om je te ontwikkelen. Heftruckcertificaat nodig? Wij regelen het. Werk en leertraject? Ook dat is er voor jou. Wij faciliteren, jij groeit. In de logistiek kun je o.a. verder doorgroeien tot logistiek teamleider, manager of wat je dan ook ambieert. Er zijn in de logistiek genoeg doorgroeimogelijkheden.

5. Logistiek is de motor van Nederland


Nederland draait op logistiek. Productie, import, export - alles beweegt. Je bent niet zomaar een werknemer, jij bent de motor van ons land! Een logistiek medewerker is als de spin in het web van een distributiecentrum of magazijn. Ze zijn degenen die ervoor zorgen dat dingen soepel lopen, dat goederen van A naar B komen zonder hikjes. De logistiek draait 24/7 en zit bomvol nieuwe oplossingen. Werken in de logistiek is werken in het middelpunt van innovatie en ontwikkeling.

6. Aan de slag zonder diploma


Gezond verstand en een goede dosis motivatie is genoeg om in de logistiek aan de slag te gaan. Nog geen diploma is dus geen probleem! Daarbij zijn er veel verschillende logistieke voertuigen die je kunt leren besturen. In de wet staat niet letterlijk dat je voor deze voertuigen een certificaat moet hebben. Wel kan er van werkgevers vereist worden dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad om veilig te kunnen werken met (een van deze) deze voertuigen. Of dat ze toch verzocht worden om een cursus te volgen en het desbetreffende certificaat behalen.

Logistieke vacatures  Magazijn Medewerker in beeld

Recruiter logistiek en productie

Dus zie jij werken in de Logistiek wel zitten? Neem dan contact op met Stijn, onze recruiter in de logistiek en productie. Stuur je CV naar stijn@breevaartpersoneel.nl of bel hem op 06-10953418. Samen zorgen we dat logistiek gewoon, persoonlijk en vertrouwd voelt!

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep