• home
  • BLOGS
  • Wat houdt onze tak inhouse recruitment in?

Wat houdt onze tak inhouse recruitment in?

Naast de tak werving & selectie en de tak uitzenden & detacheren zijn we sinds twee jaar gestart met de tak inhouse recruitment. Hiermee zitten we nog dichter op het proces van het vinden van nieuw personeel voor jouw bedrijf. We zijn als het ware onderdeel van jullie team, waardoor we jullie bedrijf sneller en beter leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we sneller weten welke mensen bij jullie bedrijf passen.   

Hoe gaat het in zijn werk?


Bij inhouse recruitment komt een recruiter van Breevaart Personeel een dag(deel) in de week op locatie werken bij de opdrachtgever voor het werven van nieuw personeel. We stellen vooraf een plan op, hierin wordt duidelijk wat onze plan van aanpak wordt en wat er voor nodig is om de juiste kandidaten aan te trekken.
Denk hierbij aan accounts inrichten, een eigen e-mailadres voor de recruiter en de website waar jullie vacatures op te vinden zijn. Daarnaast spreken wij onze verwachtingen naar elkaar uit en bepalen we evaluatiemomenten.

Inhouse Recruitment

Wat is het voordeel van inhouse recruitment?


Doordat de recruiter op locatie werkt, wordt er snel geschakeld worden en is alle aandacht er voor het werven van personeel voor jullie bedrijf. Naast het ouderwets werven van nieuwe personeelsleden, werken we ook aan de zichtbaarheid van jullie bedrijf, schrijven we vacatureteksten en social media berichten voor openstaande functies.  
We zijn jullie flexibele HR-medewerker waaraan je allerlei vragen kunt stellen op het gebied van personeelszaken.

-
Minder tijd kwijt aan het vinden van personeel
-
Sneller de juiste mensen aan tafel voor jullie vacatures
-
Geen zorgen om vacatureteksten schrijven en sollicitatiebrieven lezen
-
Een vraagbaak in huis voor alle personeelszaken
-
Korte lijnen waardoor kandidaten sneller aan het werk kunnen

Er worden momenteel hoge fees gerekend voor het aanbrengen van nieuw personeel. Als werkgever heb je geen idee hoeveel tijd daaraan wordt besteed. Inhouse recruitment is transparant, je ziet precies hoeveel tijd we steken in het werven van nieuw personeel en je betaalt alleen de uren die we voor jouw bedrijf aan de slag zijn.

Voor welke bedrijven is het geschikt?


Inhouse Recruitment trajecten zijn geschikt voor bedrijven die in een korte tijd veel personeel nodig hebben. We ondersteunen ook bedrijven die te maken hebben met een continue doorloop aan personeel waarbij de interne organisatie dit wervingswerk niet op kan vangen.  
Daarnaast is Inhouse Recruitment geschikt voor bedrijven die hun personeelstekort serieus willen aanpakken. Deze bedrijven zijn vaak te groot zijn om het zelf te doen en te klein zijn voor een HR-afdeling.  

Samenwerken met Breevaart Personeel?


Ben je naar aanleiding van deze blog nieuwsgierig geworden naar Breevaart Personeel? Kom dan een keer een bakkie koffie doen. We horen graag wat jouw verhaal is en hoe jij aan personeelswerving doet.  Wij vertellen je dan ook graag meer over onze manier van aanpak.

Over ons


Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep