422

BLOGS

Wat houdt onze tak inhouse recruitment in?

Naast de tak werving & selectie en de tak uitzenden & detacheren zijn we sinds twee jaar gestart met de tak inhouse recruitment. Hiermee zitten we nog dichter op het proces van het vinden van nieuw personeel voor jouw bedrijf. We zijn als het ware onderdeel van jullie team, waardoor we jullie bedrijf sneller en beter leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we sneller weten welke mensen bij jullie bedrijf passen.   

Hoe gaat het in zijn werk?


Bij inhouse recruitment komt een recruiter van Breevaart Personeel een dag(deel) in de week op locatie werken bij de opdrachtgever voor het werven van nieuw personeel. We stellen vooraf een plan op, hierin wordt duidelijk wat onze plan van aanpak wordt en wat er voor nodig is om de juiste kandidaten aan te trekken.
Denk hierbij aan accounts inrichten, een eigen e-mailadres voor de recruiter en de website waar jullie vacatures op te vinden zijn. Daarnaast spreken wij onze verwachtingen naar elkaar uit en bepalen we evaluatiemomenten.

Inhouse Recruitment

Wat is het voordeel van inhouse recruitment?


Doordat de recruiter op locatie werkt, wordt er snel geschakeld worden en is alle aandacht er voor het werven van personeel voor jullie bedrijf. Naast het ouderwets werven van nieuwe personeelsleden, werken we ook aan de zichtbaarheid van jullie bedrijf, schrijven we vacatureteksten en social media berichten voor openstaande functies.  
We zijn jullie flexibele HR-medewerker waaraan je allerlei vragen kunt stellen op het gebied van personeelszaken.

-
Minder tijd kwijt aan het vinden van personeel
-
Sneller de juiste mensen aan tafel voor jullie vacatures
-
Geen zorgen om vacatureteksten schrijven en sollicitatiebrieven lezen
-
Een vraagbaak in huis voor alle personeelszaken
-
Korte lijnen waardoor kandidaten sneller aan het werk kunnen

Er worden momenteel hoge fees gerekend voor het aanbrengen van nieuw personeel. Als werkgever heb je geen idee hoeveel tijd daaraan wordt besteed. Inhouse recruitment is transparant, je ziet precies hoeveel tijd we steken in het werven van nieuw personeel en je betaalt alleen de uren die we voor jouw bedrijf aan de slag zijn.

Voor welke bedrijven is het geschikt?


Inhouse Recruitment trajecten zijn geschikt voor bedrijven die in een korte tijd veel personeel nodig hebben. We ondersteunen ook bedrijven die te maken hebben met een continue doorloop aan personeel waarbij de interne organisatie dit wervingswerk niet op kan vangen.  
Daarnaast is Inhouse Recruitment geschikt voor bedrijven die hun personeelstekort serieus willen aanpakken. Deze bedrijven zijn vaak te groot zijn om het zelf te doen en te klein zijn voor een HR-afdeling.  

Samenwerken met Breevaart Personeel?


Ben je naar aanleiding van deze blog nieuwsgierig geworden naar Breevaart Personeel? Kom dan een keer een bakkie koffie doen. We horen graag wat jouw verhaal is en hoe jij aan personeelswerving doet.  Wij vertellen je dan ook graag meer over onze manier van aanpak.

Over ons


Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep