Uitzenden & Detacheren

Breevaart Personeel biedt je personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit wil niet zeggen dat we mensen leveren voor een dag. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, zetten wij altijd in op een duurzaam traject. Breevaart Personeel verzorgt het juridisch werkgeverschap door middel van een backoffice. Gedurende deze periode kun je kijken of de werknemer daadwerkelijk de juiste kennis en ervaring heeft en of deze past binnen jouw organisatie.

Mocht er behoefte zijn aan het volgen van een opleiding of cursus door de werknemer, dan kan deze worden aangeboden om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit alles om die beoogde win-winsituatie te creëren. Een arbeidsrelatie voor de lange termijn waarin zowel opdrachtgever als werknemer kunnen groeien.

De kenmerken van uitzenden & detacheren


Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap
Wij gaan voor duurzame traject met onze klanten
Vaak voordeliger dan een ZZP’er
Handig voor projectmatige werkzaamheden
Je loopt weinig financieel risico

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep