Uitzenden & Detacheren

Breevaart Personeel biedt je personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit wil niet zeggen dat we mensen leveren voor een dag. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, zetten wij altijd in op een duurzaam traject. Breevaart Personeel verzorgt het juridisch werkgeverschap door middel van een backoffice. Gedurende deze periode kun je kijken of de werknemer daadwerkelijk de juiste kennis en ervaring heeft en of deze past binnen jouw organisatie.

Mocht er behoefte zijn aan het volgen van een opleiding of cursus door de werknemer, dan kan deze worden aangeboden om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit alles om die beoogde win-winsituatie te creëren. Een arbeidsrelatie voor de lange termijn waarin zowel opdrachtgever als werknemer kunnen groeien.

De kenmerken van uitzenden & detacheren


Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap
Wij gaan voor duurzame traject met onze klanten
Vaak voordeliger dan een ZZP’er
Handig voor projectmatige werkzaamheden
Je loopt weinig financieel risico

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(157 reviews)
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Benyamin Javadi
“Het is een goede uitzendbureau. Altijd bereid voor een vraag of uitleg. Vooral veel positiefs over mijn contactpersoon Rick,hij is een top vent 👍"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep