Uitzenden & Detacheren

Breevaart Personeel biedt je personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit wil niet zeggen dat we mensen leveren voor een dag. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, zetten wij altijd in op een duurzaam traject. Breevaart Personeel verzorgt het juridisch werkgeverschap door middel van een backoffice. Gedurende deze periode kun je kijken of de werknemer daadwerkelijk de juiste kennis en ervaring heeft en of deze past binnen jouw organisatie.

Mocht er behoefte zijn aan het volgen van een opleiding of cursus door de werknemer, dan kan deze worden aangeboden om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit alles om die beoogde win-winsituatie te creëren. Een arbeidsrelatie voor de lange termijn waarin zowel opdrachtgever als werknemer kunnen groeien.

De kenmerken van uitzenden & detacheren


Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap
Wij gaan voor duurzame traject met onze klanten
Vaak voordeliger dan een ZZP’er
Handig voor projectmatige werkzaamheden
Je loopt weinig financieel risico

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep