Uitzenden & Detacheren

Breevaart Personeel biedt je personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit wil niet zeggen dat we mensen leveren voor een dag. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, zetten wij altijd in op een duurzaam traject. Breevaart Personeel verzorgt het juridisch werkgeverschap door middel van een backoffice. Gedurende deze periode kun je kijken of de werknemer daadwerkelijk de juiste kennis en ervaring heeft en of deze past binnen jouw organisatie.

Mocht er behoefte zijn aan het volgen van een opleiding of cursus door de werknemer, dan kan deze worden aangeboden om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit alles om die beoogde win-winsituatie te creëren. Een arbeidsrelatie voor de lange termijn waarin zowel opdrachtgever als werknemer kunnen groeien.

De kenmerken van uitzenden & detacheren


Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap
Wij gaan voor duurzame traject met onze klanten
Vaak voordeliger dan een ZZP’er
Handig voor projectmatige werkzaamheden
Je loopt weinig financieel risico

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep