Inhouse Recruiter

Breevaart Personeel is een jong bedrijf in het ondernemende Krimpen a/d IJssel. We bestaan uit een hecht team van gemotiveerde mensen die elkaar graag verder helpen. Dat zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid en op zoek zijn naar versterking!

Wie is Breevaart Personeel?


Wij zijn Breevaart Personeel, een groeiend en ambitieus arbeidsbemiddelingsbureau met de focus op de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op eerbied en respect en zijn een hecht team. Deze cultuur vatten wij samen in 3 kernwoorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Hierin staat de kandidaat altijd centraal. Wij stellen tijdens een sollicitatiegesprek altijd de: wat is jouw verhaal? Om er achter te komen wat daadwerkelijk de wensen en ambities zijn van de kandidaat. Dit vertalen wij door naar onze opdrachtgevers.

Inhouse recruiter aan het werk op locatie bij 1 van de klanten van Breevaart Personeel


Wat houdt de functie in?Bij Breevaart houden wij ons bezig met de Bouw, Infra, Groenvoorziening, Productie, Logistiek en de Techniek in de breedste zin van het woord. Daarnaast verzorgen wij ook voor onze opdrachtgevers het gehele recruitmentproces door middel van inhouse trajecten. Hierin ontzorg je de opdrachtgever geheel op het gebied van HRM en recruitment en weet je van de hoed en de rand binnen deze organisatie. Tijdens deze trajecten werk je op locatie bij de opdrachtgever en ben je onderdeel van hun team. Je kunt hierdoor op allerlei vlakken bijdragen aan het vraagstuk personeel. Dit loopt uit een van vacatureteksten schrijven, werven, sollicitatiegesprekken voeren en marketingmiddelen inzetten.

Wat ga je doen?


-
Werven van kandidaten, voeren van intake gesprekken, matchen met de juiste vacature.
-
Maken van afspraken bij opdrachtgevers, adviseren en onderhandelen met opdrachtgevers.
-
Meedenken in de marketingactiviteiten
-
Een relatie aangaan met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s
-
(eventueel) werken op locatie bij opdrachtgevers

Wij vragen:


-
Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding
-
1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
-
Gemotiveerde en ondernemende geest en snel kunnen schakelen tussen div. werkzaamheden
-
Rijbewijs B

Wij bieden:


-
Een platte organisatie waar je fouten mag maken en ruimte is voor ideeën
-
Kans om mee te bouwen aan een ambitieuze organisatie
-
Veel doorgroeimogelijkheden en opleidingstrajecten
-
Salaris op basis van leeftijd en ervaring

Ben je klaar met afgerekend worden op maandelijkse targets en ben je op zoek naar een bedrijf waar er aandacht is voor jou en waar kansen liggen om te groeien? Bel dan naar Louwrens op 06-51412841 of mail je CV naar louwrens@breevaartpersoneel.nl
inhouse recruiter in overleg met klant

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep