Inhouse Recruiter

Breevaart Personeel is een jong bedrijf in het ondernemende Krimpen a/d IJssel. We bestaan uit een hecht team van gemotiveerde mensen die elkaar graag verder helpen. Dat zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid en op zoek zijn naar versterking!

Wie is Breevaart Personeel?


Wij zijn Breevaart Personeel, een groeiend en ambitieus arbeidsbemiddelingsbureau met de focus op de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op eerbied en respect en zijn een hecht team. Deze cultuur vatten wij samen in 3 kernwoorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Hierin staat de kandidaat altijd centraal. Wij stellen tijdens een sollicitatiegesprek altijd de: wat is jouw verhaal? Om er achter te komen wat daadwerkelijk de wensen en ambities zijn van de kandidaat. Dit vertalen wij door naar onze opdrachtgevers.

Inhouse recruiter aan het werk op locatie bij 1 van de klanten van Breevaart Personeel


Wat houdt de functie in?Bij Breevaart houden wij ons bezig met de Bouw, Infra, Groenvoorziening, Productie, Logistiek en de Techniek in de breedste zin van het woord. Daarnaast verzorgen wij ook voor onze opdrachtgevers het gehele recruitmentproces door middel van inhouse trajecten. Hierin ontzorg je de opdrachtgever geheel op het gebied van HRM en recruitment en weet je van de hoed en de rand binnen deze organisatie. Tijdens deze trajecten werk je op locatie bij de opdrachtgever en ben je onderdeel van hun team. Je kunt hierdoor op allerlei vlakken bijdragen aan het vraagstuk personeel. Dit loopt uit een van vacatureteksten schrijven, werven, sollicitatiegesprekken voeren en marketingmiddelen inzetten.

Wat ga je doen?


-
Werven van kandidaten, voeren van intake gesprekken, matchen met de juiste vacature.
-
Maken van afspraken bij opdrachtgevers, adviseren en onderhandelen met opdrachtgevers.
-
Meedenken in de marketingactiviteiten
-
Een relatie aangaan met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s
-
(eventueel) werken op locatie bij opdrachtgevers

Wij vragen:


-
Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding
-
1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
-
Gemotiveerde en ondernemende geest en snel kunnen schakelen tussen div. werkzaamheden
-
Rijbewijs B

Wij bieden:


-
Een platte organisatie waar je fouten mag maken en ruimte is voor ideeën
-
Kans om mee te bouwen aan een ambitieuze organisatie
-
Veel doorgroeimogelijkheden en opleidingstrajecten
-
Salaris op basis van leeftijd en ervaring

Ben je klaar met afgerekend worden op maandelijkse targets en ben je op zoek naar een bedrijf waar er aandacht is voor jou en waar kansen liggen om te groeien? Bel dan naar Louwrens op 06-51412841 of mail je CV naar louwrens@breevaartpersoneel.nl
inhouse recruiter in overleg met klant

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep