Vacature Jr. Recruiter (stage)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage plek binnen een uitzendbureau en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een stagiair commercieel binnendienst/ Junior accountmanager om ons team te komen versterken. De voorkeur gaat uit naar een student in het 2 of laatste jaar van een MBO of HBO opleiding op commercieel gebied zodat bij goed presteren een dienstverband kan worden aangeboden.

Ben jij ons talent?

De functie Als jr. recruiter ondersteun je de account managers en recruiters bij het werven en selecteren van de juiste kandidaten op de juiste plek. Je krijgt hierbij te maken met alle soorten en maten van werkzoekenden. Om die reden is het belangrijk dat je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.

Omdat jouw functie voornamelijk ondersteunend is ben je perfectionistisch aangelegd en heb je er plezier in om dossiers zo goed mogelijk bij te werken en kun je goed met programma's als Excel en Word werken. Daarnaast ben je sociaal aangelegd en heb je enige ervaring met telefoneren.
Mocht je meer uitleg willen over jouw werkzaamheden of de eventuele mogelijkheden aarzel dan niet om ons even te bellen op 0180-471585.
Stage lopen bij Breevaart Personeel

Jouw taken in het kort
Eerste telefonisch aanspreekpunt
Bijhouden van kandidaat dossiers
Schrijven van vacatures en deze adverteren
Uitnodigen en inplannen van kandidaat gesprekken
Telefonische screening van kandidaten
Uren verwerking van kandidaten
Contracten maken voor werknemers
Management informatie verzamelen
Vragen beantwoorden van kandidaten omtrent verloning e.d.
Algemene administratief ondersteunden taken

Wat wij jou kunnen bieden
Ruimte voor groei binnen jouw functie. Bijvoorbeeld doorgroeien naar junior recruiter of accountmanager.
Begeleiding om deze groei te stimuleren en te coachen in de vorm van coaching en opleidingen
Opleidingsmogelijkheden
Een gezellige vrijdagmiddag borrel
Collega's met humor
Meebouwen aan een startende enthousiaste onderneming waarin het creëren van een win-win situatie        
      centraal staat.

Ben jij ons talent? Bel met ons kantoor op 0180-471585, stuur je CV met motivatie naar Louwrens@breevaartpersoneel.nl of  kom gewoon eens langs.

Ons adres
Parkzoom 24 te Krimpen aan den IJssel
2922CT | 0180 471585 | www.Breevaartpersoneel.nl | info@Breevaartpersoneel.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep