Werving & Selectie

Het schrijven van vacatures, het benaderen van mogelijke kandidaten en het inplannen van alle gesprekken kost allemaal erg veel tijd. Deze tijd wilt je het liefst niet aan je wervings- en selectieproces besteden. De reacties vallen tegen en het wekt alleen maar frustratie op, dan wordt het tijd om het aan Breevaart Personeel over te laten.  

Wij zetten ons netwerk voor je in om de juiste kandidaat aan tafel te krijgen. We hebben diverse kanalen en mogelijkheden om de vacatures te plaatsen. Doordat wij dagelijks diverse werkzoekenden spreken, kan het vinden van de juiste kandidaat snel gaan.   

De kern van werving en selectie is dat de kandidaat gelijk in dienst gaat bij de opdrachtgever.

De kenmerken van werving & selectie


Het werk wordt bij ons op kantoor uitgevoerd in Krimpen a/d IJssel
Je zit nergens aan vast
Je betaalt pas op het moment van plaatsing
Wij zijn eerlijk en transparant over onze inspanningen
Geen volle mailbox en agenda vanwege gesprekken met kandidaten

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep