Werving & Selectie

Het schrijven van vacatures, het benaderen van mogelijke kandidaten en het inplannen van alle gesprekken kost allemaal erg veel tijd. Deze tijd wilt je het liefst niet aan je wervings- en selectieproces besteden. De reacties vallen tegen en het wekt alleen maar frustratie op, dan wordt het tijd om het aan Breevaart Personeel over te laten.  

Wij zetten ons netwerk voor je in om de juiste kandidaat aan tafel te krijgen. We hebben diverse kanalen en mogelijkheden om de vacatures te plaatsen. Doordat wij dagelijks diverse werkzoekenden spreken, kan het vinden van de juiste kandidaat snel gaan.   

De kern van werving en selectie is dat de kandidaat gelijk in dienst gaat bij de opdrachtgever.

De kenmerken van werving & selectie


Het werk wordt bij ons op kantoor uitgevoerd in Krimpen a/d IJssel
Je zit nergens aan vast
Je betaalt pas op het moment van plaatsing
Wij zijn eerlijk en transparant over onze inspanningen
Geen volle mailbox en agenda vanwege gesprekken met kandidaten

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep