ZZP'ers tevreden houden

Bij Breevaart Personeel staan onze gewaardeerde zzp'ers centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat een goede samenwerking de basis is voor jouw tevredenheid en succes. Daarom hebben we de feedback en/of waardering vanuit onze ZZP’ers op een rijtje gezet. Waarbij we ons best zullen doen om de ideale omgeving voor jullie te behouden - een omgeving waarin jij tevreden bent, je gewaardeerd voelt en je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent: je vakmanschap. Dus, wat willen zzp’ers eigenlijk?

Uitbetaling


Allereerst, is tijdige betaling van essentieel belang en dat begrijpen we als geen ander. Hiervoor zorgen we dat de urenverwerking tijdig wordt afgerond, zodat onze ZZP’ers zeker zijn van hun uitbetaling.

Communicatie


Daarnaast hechten jullie waarde aan duidelijke en open communicatie, langdurige projecten die stabiliteit bieden en de mogelijkheid om een eerlijk uurtarief te verdienen. Hierbij komen onze kernwaarden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd naar voren, waarbij we altijd transparant communiceren over de duur van projecten, een eerlijk uurtarief en alle andere zaken die hierbij komen kijken.

Transpiratie en duidelijkheid


Maar hoe kunnen we het nog beter maken? Jij waardeert transparantie en duidelijkheid, toch? Dat begint bij duidelijke, informatieve brochures en heldere verwachtingen bij het begin van je overeenkomst bij ons. Hiervoor hebben we een welkomstbrochure gemaakt waarin al je vragen omtrent het werken bij ons worden beantwoord.
Ook hebben wij blogs geschreven over ZZP bemiddeling binnen Breevaart en de voor- en nadelen van werken als ZZP’er, waarbij wij eerlijk toelichten hoe het verloopt als je bij ons als ZZP’er te werk gaat.

Continuïteit


Natuurlijk, werk is belangrijk, maar ook de tijdsduur van de opdrachten speelt een grote rol. Continuïteit is jouw sleutel tot een stabiel inkomen. En ja, we willen jou graag belonen voor je inzet! Breevaart Personeel biedt ZZP’ers daarom talloze kansen en uitdagingen als je via ons aan de slag gaat. Onze doelstelling? Jou stimuleren om vol energie te blijven werken en jouw toewijding te erkennen.

Positieve ervaring


Dankzij deze stappen en aanpassingen willen we jou als ZZP'er tevreden houden. Onze topprioriteit? Een positieve ervaring garanderen, zodat jij ook in de toekomst aan Breevaart Personeel terugdenkt. We zijn er altijd voor jou, om  je te ondersteunen.

Samen op weg naar een kansrijke toekomst,
Team Breevaart Personeel

De voor- en nadelen als ZZP'er    ZZP Bemiddeling bij Breevaart Personeel

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(157 reviews)
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Benyamin Javadi
“Het is een goede uitzendbureau. Altijd bereid voor een vraag of uitleg. Vooral veel positiefs over mijn contactpersoon Rick,hij is een top vent 👍"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep