Ontdek de sectoren van Breevaart Personeel

Bij Breevaart Personeel focussen wij ons in een aantal verschillende sectoren, als uitzendbureau in de omgeving Rotterdam helpen wij dagelijks veel verschillende mensen aan het werk. in deze blog lees je meer informatie over onze sectoren en de recruiters die hierbij horen, ben je benieuwd? Lees dan gerust verder!
 

Metaal en Techniek


In de sector metaal en techniek moet je vooral denken aan lassers, pijpfitters metaalbewerkers en nog andere van deze functies. We hebben niet alleen functies voor ervaren lassers maar ook leerlingen in de metaal en techniek “wereld”. We hebben veel verschillende metaal vacatures op onze site staan.

Rick is onze recruiter voor de sector Metaal en Techniek. Hij is altijd eerlijk en zorgt ervoor dat uitzendkrachten voor metaal en techniek op de juiste werkplek komen. Wil jij meer weten over onze vacatures in de metaal en techniek? Stuur dan een mail naar Rick op rick@breevaartpersoneel.nl

Logistiek en Productie


Wij hebben op onze site vaak vacatures in de logistiek, zoals bijvoorbeeld logistiek medewerker. Ook kun je op onze site andere vacatures binnen deze sector vinden, zoals bijvoorbeeld een vacature voor productie medewerker. Wij werken samen met veel verschillende productie bedrijven zodat we voor iedereen een goede plek kunnen geven bij een passend bedrijf.

Voor Logistiek en Productie ben je bij Stijn aan het juiste adres. Hij is altijd in voor een praatje en weet veel over logistieke- en productiefuncties. Heb je meer vragen over de sector Logistiek en Productie mail dan naar stijn@breevaartpersoneel.nl

Elektro en Installatie


Ben jij technisch en weet jij veel van elektrotechniek? Dan is deze sector de perfecte sector voor jou! Heb jij altijd al willen werken in de installatietechniek of heb je al ervaring hierin, op onze site hebben wij veel verschillende vacatures voor installatietechniek staan. Of ga je toch liever aan de slag als elektromonteur, dan kunnen we je daar ook bij helpen.

Iemand die altijd koel blijft onder spanning is onze recruiter Gerrard. Hij weet vragen over Elektro en Installatie zonder moeite te beantwoorden, en wordt gelukkig als hij uitzendkrachten kan helpen aan een nieuwe baan. Wil jij werken in de Elektro of installatietechniek mail hem dan op gerrard@breevaartpersoneel.nl

Bouw en Infra


Jij weet wel van aanpakken en bent niet bang om je handen vuil te maken. Je houd ervan om buiten te werken en altijd bezig te zijn. Dan is de Bouw en Infra het juiste segment voor jou! Als bouwman of -vrouw ben je bezig met mooie constructies maken, van makkelijkere tot ingewikkeldere constructies. Wij hebben veel verschillende vacatures in de Bouw en infra dus neem zeker een kijkje op onze website.

Esmée is onze Bouw en Infra recruiter, zij zorgt ervoor dat jij op de juiste werkplek terecht komt die bij jou past.  Ze is altijd in voor een gesprek met uitzendkrachten en oprecht mensen helpen geeft haar een goed gevoel. Wil je meer weten over de Bouw en Infra vacatures mail dan naar esmee@breevaartpersoneel.nl

Groen


De hele dag werken in de natuur en zorgen voor een mooi aanzicht van een tuin of stad, als je werkt in de groenvoorziening krijg jij er een goed gevoel van als het groen er goed uit ziet. Wil jij werken als medewerker groenvoorziening dan hebben wij veel verschillende vacatures op onze site staan.

Op Lars kun je bouwen als het gaat om Groenvoorziening en voor een goed gesprek ben je bij hem ook aan het goede adres. Hij houd ervan om met verschillende mensen te spreken en deze te helpen aan een juiste baan waar zij gelukkig van worden. Heb je vragen over de vacatures groenvoorziening stuur dan een mail naar Lars: lars@breevaartpersoneel.nl

Hopelijk heeft deze blog jou meer duidelijkheid gegeven over de segmenten die wij bij Breevaart Personeel hebben. Heb je interesse om meer te weten over een van de segmenten neem dan contact op met een van de recruiters. Of bel ons even op 0180-471 585.

Meer blogs!

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep