loodgieter krimpenerwaard krimpen a/d ijssel krimpen loodgieters installatietechniek
  • home
  • Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Als loodgieter ben je een echte vakman, je houdt je dan ook voornamelijk bezig met installaties die betrekkingen hebben op water en gas. Je houdt ervan om op pad te gaan en bent dus ook lekker sociaal. Je komt tijdens je werk binnen bij verschillende huizen en bedrijven en werkt regelmatig in teamverband met andere mensen op de bouw. Je kunt dus goed communiceren en weet binnen de bouwwereld je mannetje te staan.

Als loodgieter werken in Krimpen a/d IJssel


Als je als loodgieter aan de slag wilt, dan is het belangrijk dat je toch over enige ervaring beschikt. En misschien nog belangrijk een Rijbewijs B, zodat je zelf naar de opdrachten kunt gaan. Als loodgieter bestaat je werk altijd uit diverse installatiewerkzaamheden. Daardoor moet je ook van verschillende installaties verstand hebben. Het werk van een loodgieter is daarom zeer divers. De ene keer ben je bezig met reparaties en de andere keer sta je op de bouw om de basisinstallatie aan te leggen.

Wat zijn de werkzaamheden van een loodgieter


Het installeren van CV-ketels
Lekkages achterhalen en repareren
Het onderhoud van kranen
Het monteren van WC’s, douches en kranen
Gasleidingen aanleggen en fitten
Het aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen

Uitzendbureau Krimpen a/d IJssel


Wil je graag als loodgieter aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel dan zijn wij het uitzendbureau dat je zoekt. Wij richten op ons op de omgeving Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Binnen Breevaart Personeel staan de kernwaarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. We vragen daarom altijd naar jouw verhaal. Waar word je blij van? Wat doe je in je vrije tijd? Wat vind je belangrijk in je werk? Door deze vragen te stellen kunnen we uiteindelijk een werkplek voor je vinden die ook echt bij je past.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(153 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Christian Van der Ree
“Na een leuk gesprek met Louwrens in contact gekomen met een nieuw bedrijf waar ik binnenkort aan de slag hoop te gaan. Bedankt Louwrens!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep