loodgieter krimpenerwaard krimpen a/d ijssel krimpen loodgieters installatietechniek
  • home
  • Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Als loodgieter ben je een echte vakman, je houdt je dan ook voornamelijk bezig met installaties die betrekkingen hebben op water en gas. Je houdt ervan om op pad te gaan en bent dus ook lekker sociaal. Je komt tijdens je werk binnen bij verschillende huizen en bedrijven en werkt regelmatig in teamverband met andere mensen op de bouw. Je kunt dus goed communiceren en weet binnen de bouwwereld je mannetje te staan.

Als loodgieter werken in Krimpen a/d IJssel


Als je als loodgieter aan de slag wilt, dan is het belangrijk dat je toch over enige ervaring beschikt. En misschien nog belangrijk een Rijbewijs B, zodat je zelf naar de opdrachten kunt gaan. Als loodgieter bestaat je werk altijd uit diverse installatiewerkzaamheden. Daardoor moet je ook van verschillende installaties verstand hebben. Het werk van een loodgieter is daarom zeer divers. De ene keer ben je bezig met reparaties en de andere keer sta je op de bouw om de basisinstallatie aan te leggen.

Wat zijn de werkzaamheden van een loodgieter


Het installeren van CV-ketels
Lekkages achterhalen en repareren
Het onderhoud van kranen
Het monteren van WC’s, douches en kranen
Gasleidingen aanleggen en fitten
Het aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen

Uitzendbureau Krimpen a/d IJssel


Wil je graag als loodgieter aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel dan zijn wij het uitzendbureau dat je zoekt. Wij richten op ons op de omgeving Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Binnen Breevaart Personeel staan de kernwaarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. We vragen daarom altijd naar jouw verhaal. Waar word je blij van? Wat doe je in je vrije tijd? Wat vind je belangrijk in je werk? Door deze vragen te stellen kunnen we uiteindelijk een werkplek voor je vinden die ook echt bij je past.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep