loodgieter krimpenerwaard krimpen a/d ijssel krimpen loodgieters installatietechniek
  • home
  • Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Vacatures loodgieter krimpen a/d IJssel

Als loodgieter ben je een echte vakman, je houdt je dan ook voornamelijk bezig met installaties die betrekkingen hebben op water en gas. Je houdt ervan om op pad te gaan en bent dus ook lekker sociaal. Je komt tijdens je werk binnen bij verschillende huizen en bedrijven en werkt regelmatig in teamverband met andere mensen op de bouw. Je kunt dus goed communiceren en weet binnen de bouwwereld je mannetje te staan.

Als loodgieter werken in Krimpen a/d IJssel


Als je als loodgieter aan de slag wilt, dan is het belangrijk dat je toch over enige ervaring beschikt. En misschien nog belangrijk een Rijbewijs B, zodat je zelf naar de opdrachten kunt gaan. Als loodgieter bestaat je werk altijd uit diverse installatiewerkzaamheden. Daardoor moet je ook van verschillende installaties verstand hebben. Het werk van een loodgieter is daarom zeer divers. De ene keer ben je bezig met reparaties en de andere keer sta je op de bouw om de basisinstallatie aan te leggen.

Wat zijn de werkzaamheden van een loodgieter


Het installeren van CV-ketels
Lekkages achterhalen en repareren
Het onderhoud van kranen
Het monteren van WC’s, douches en kranen
Gasleidingen aanleggen en fitten
Het aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen

Uitzendbureau Krimpen a/d IJssel


Wil je graag als loodgieter aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel dan zijn wij het uitzendbureau dat je zoekt. Wij richten op ons op de omgeving Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Binnen Breevaart Personeel staan de kernwaarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. We vragen daarom altijd naar jouw verhaal. Waar word je blij van? Wat doe je in je vrije tijd? Wat vind je belangrijk in je werk? Door deze vragen te stellen kunnen we uiteindelijk een werkplek voor je vinden die ook echt bij je past.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep